Τραγωδία στην Κορίνθο: Σε ιατρικό λάθος σε επέμβαση ρουτίνας αποδίδουν τον θάνατο της 23χρονης Αλεξάνδρας οι συγγενείς της

«Μία επέμβαση ρουτίνας σε ιδιωτική κλινική της Κορίνθου, την οδήγησε στον θάνατο», σύμφωνα με τους συγγενείς της 23χρονης που έφυγε από τη ζωή, μετά από 23 ημέρες μάχης στην εντατική.

Η 23χρονη Αλεξάνδρα, άρχισε να μην αισθάνεται καλά μετά την επέμβαση και το πρωί της επόμενης ημέρας, η κατάστασή της επιδεινώθηκε περισσότερο. Η μητέρα της κάλεσε το γιατρό και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε και πάλι στην κλινική.

Η είδηση του θανάτου της, έχει συγκλονίσει όσους την γνώριζαν, με την εκπομπή Live news

του Mega να επικοινωνεί με την καταγγελλόμενη κλινική για τους ισχυρισμούς της οικογένειας, ζητώντας επικοινωνία με το γιατρό, χωρίς όμως ανταπόκριση. 

Μητέρα 23χρονης: Από ιατρικό λάθος χάσαμε το κορίτσι

«Πήγαμε για μια πολύ μικρή επέμβαση, για έναν γυναικολόγο και στη συνέχεια έμαθα ότι το κορίτσι μου έπαθε σημαιμικό σοκ. Μόνο σε ένα ιατρικό λάθος! Δηλαδή τι έγινε τις δύο ώρες που ήταν μέσα στην κλινική δεν γνωρίζω. Ήταν ένα φάρμακο; Ήταν τα εργαλεία που δεν ήταν καθαρά και πήγε το κορίτσι από εκεί;»

Όπως είπε η μητέρα της κοπέλας, ο γιατρός την ενημέρωσε ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα με τα νεφρά της. «Βγαίνει και μου λέει δε δουλεύουν τα νεφρά της. Πρέπει να πάει στο νοσοκομείο. Πρέπει να βρούμε καλό νοσοκομείο». Έτσι,συνοδεία του γιατρού το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς στην Αθήνα.

«Τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι είναι όχι μόνο ιατρικό λάθος, αλλά εγκληματική ενέργεια. Ένα παιδί υγιέστατο το οποίο δεν έχει παρουσιάσει ποτέ τίποτα, το χάνουμε μέσα σε 10 ώρες; Τι άλλο μπορεί να συμβαίνει;» αναρωτιέται ο πατριός της 23χρονης.

Η κηδεία της κοπέλας θα γίνει την Τετάρτη, αφού ολοκληρωθεί η νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Keywords
Τυχαία Θέματα