Τραγωδία στη Σάμο: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των φίλων του 19χρονου - «Δεν είμαι καλά» είπε λίγο πριν στους φίλους του

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του 19χρονου αθλητή στην Σάμο, την ώρα που έπαιζε μπάσκετ με τους φίλους του. Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες κάνουν λόγο για απίστευτη καθυστέρηση του ΕΚΑΒ να φτάσει στο σημείο όπου ο άτυχος 19χρονος είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς, με αποτέλεσμα θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο πολύ αργότερα, γεγονός που πιθανότατα του στέρησε την ζωή.

«Ήταν μία κανονική μέρα για τον Νίκο. Δεν είχε

παρουσιάσει κάτι, αλλά κάποια στιγμή ένιωσε αδιαθεσία είπε "δεν είμαι καλά". Ξάπλωσε σιγά-σιγά κάτω στο πάτωμα τον ρωτούσαν τα παιδιά οι υπόλοιποι αν είναι καλά. Στην αρχή είπε "όχι", μετά δεν απαντούσε σα να έχασε τις αισθήσεις του κi εκείνη τη στιγμή καλέσαμε το ΕΚΑΒ και μας είπαν ότι δεν υπήρχε διαθέσιμος οδηγός» ανέφερε χαρακτηριστικά ο φίλος του άτυχου 19χρονου, στο OPEN.

«Έπαιρνα το ΕΚΑΒ και μου λέγανε δεν μπορούμε να έρθουμε. Βάλτον στο αμάξι και φέρτον να γλιτώσουμε χρόνο. Να βάλω το παιδί στο αμάξι που ήταν κάτω και είχε πάθει κρίση; Αν είναι δυνατόν. Το ένα ασθενοφόρο ήταν στην άλλη άκρη του νησιού. Τηλεφώνησα στην αστυνομία αλλά δεν έπαιρνα απάντηση. Είχαν πάει σε ένα τροχαίο που έγινε σε ένα άλλο σημείο. Το νησί είναι υπό διάλυση, δεν υπάρχουν οδηγοί. Ήρθε ο οδηγός από το σπίτι του με παντόφλες και πήγε και πήρε το ασθενοφόρο για να έρθει στο γήπεδο με παντόφλες» πρόσθεσε ένας ακόμη φίλος του, τόνισε ένας άλλος φίλος του στο OPEN.

Keywords
Τυχαία Θέματα