Τραγωδία στα Τέμπη: Πάνω από 1.300 βαθμοί Κελσίου στο πρώτο βαγόνι - Αναζητούν τους αγνοούμενους

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, ο επίσημος αριθμός των νεκρών από την τραγωδία στα Τέμπη είναι 36, ωστόσο όπως υπογράμμισε ο κ.Βαθρακογιάννης ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί.

Σε νέα ενημέρωση για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη προχώρησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Πύραρχος Βασίλειος Βαθρακογιάννης και η Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος

Β' Κωνσταντία Δημογλίδου.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, ο επίσημος αριθμός των νεκρών είναι 36, ωστόσο όπως υπογραμμίστηκε από τον κ.Βαθρακογιάννη ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί.

Την ίδια στιγμής, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος μίλησε για 72 νοσηλευόμενους, ενώ τόνισε ότι το έργο της ταυτοποίησης είναι πολύ δύσκολο καθώς στο σημείο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά αναπτύχθηκαν πολύ υψηλές θερμοκρασίες, που ξεπερνούν τους 1.300 βαθμούς Κελσίου.

Όπως είπε: «Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, το βαγόνι – εστιατόριο βρέθηκε πάνω σε δύο άλλα βαγόνια. Από τη σύγκρουση ξέσπασε φωτιά, η οποία ανέβασε τη θερμοκρασία έως και σε 1.300 βαθμούς Κελσίου, που σημαίνει ότι είναι δύσκολη η ταυτοποίηση των σορών που βρίσκονταν μέσα σε αυτό. Οι νεκροί επισήμως ανέρχονται σε 36 αλλά θεωρείται βέβαιο ότι ο αριθμός τους αναμένεται να είναι μεγαλύτερος. Νοσηλεύονται 72 εκ των οποίων οι 6 σε ΜΕΘ. Αυτήν την ώρα, οι πυροσβέστες επιχειρούν στο δεύτερο βαγόνι»..

#ΤΕΜΠΗ #ΤΡΑΓΩΔΙΑ #ΝΕΚΡΟΙ #ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ #ΤΡΕΝΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα