Τραγωδία σε λούνα παρκ: Ιδού το φονικό «χαλί» που σκότωσε τη 14χρονη στο Βόλο - Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια

Ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκε η ιδιοκτήτρια του λουνα παρκ, όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία το βράδυ της Παρασκευής στον Αλμυρό του Βόλου, με θύμα την άτυχη έφηβη.

Το κορίτσι, που πήγε για να διασκεδάσει στο λούνα παρκ στην περιοχή, σκοτώθηκε όταν εκσφενδονίστηκε ενώ το παιχνίδι «χαλί» στο οποίο βρισκόταν, είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Το σώμα της «πέταξε» και κατέληξε σε άλλο παιχνίδι του λούνα παρκ, το «ταψί», στο οποίο έπεσε με το κεφάλι, ενώ το σώμα

της εγκλωβίστηκε στα μηχανήματα. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η κοπέλα, παραβιάζοντας τους κανόνες ασφαλείας, σηκώθηκε για να βγάλει μια φωτογραφία, ενώ το παιχνίδι είχε αναπτύξει ταχύτητα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συγκρατηθεί το σώμα της σε αυτό.

Η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ συνελήφθη αμέσως μετά το δυστύχημα, κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, με αποτέλεσμα τον θανατηφόρο τραυματισμό του, σε βαθμό κακουργήματος. Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ υποστήριξε στις Αρχές πως τις πιστοποιήσεις των παιχνιδιών έχει καταθέσει και στον Δήμο Αλμυρού, όταν συμμετείχε στον διαγωνισμό. Εμπειρογνώμονες κλήθηκαν για να εξετάσουν τα δεδομένα του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 73χρονης τόσο η επιχείρηση όσο και το συγκεκριμένο παιχνίδι είχαν κανονικά άδεια λειτουργίας ενώ το παιχνίδι ήταν και πιστοποιημένο.

«Είμαι συγκλονισμένη. Λυπάμαι πολύ για το τραγικό περιστατικό. χάθηκε ένα νέο παιδί, εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια. Δεν έχω ευθύνη όμως για ότι συνέβη, όλα στο λούνα παρκ λειτουργούσαν νόμιμα», υποστήριξε στην κατάθεση της η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ.

Ιδού το φονικό «χαλί» του λούνα παρκ για την 13χρονη μαθήτρια

Ανείπωτη τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου. Μια 13χρονη μαθήτρια που πήγε να διασκεδάσει στην εμποροπανήγυρη έχασε τη ζωή της, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες ενώ είχε ανέβει στο γνωστό παιχνίδι «χαλί» του λούνα παρκ εκσφενδονίστηκε και στη συνέχεια «καρφώθηκε» μεταξύ άλλων παιχνιδιών.

Δυστυχώς η διασκέδαση μέσα σε λίγα λεπτά μετατράπηκε σε τραγωδία καθώς το παιχνίδι έμελλε να ‘ναι το τελευταίο για την 13χρονη.

Δείτε το φονικό «χαλί» μέσα από τις φωτογραφίες του larissanet.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα