Τραγικό τέλος για άνδρα στο Γύθειο, σοκ στη Λακωνία από την 2η αυτοκτονία μέσα σε δύο ημέρες

Νέα υπόθεση αυτοκτονίας, η δεύτερη μέσα σε ένα 48ωρο, διαδραματίστηκε -σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία- στη Λακωνία, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

Ένας 64χρονος ελεύθερος επαγγελματίας, που διατηρούσε γραφείο στο Γύθειο, άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από αυτοπυροβολισμό εντός του χώρου εργασίας του, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους από το σημείο τέλεσης της φερόμενης αυτοχειρίας, ενώ αναμένεται να διενεργηθεί εκτεταμένη έρευνα για τις ακριβείς

συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό, σ΄΄υμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του «Λακωνικού Τύπου».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα (17/10), τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 54χρονος υπάλληλος του Δασονομείου στη Νεάπολη. Ένας άνδρας ηλικίας 54 ετών βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, καθώς εμφανίζεται να έθεσε τέρμα στη ζωή του δι’ απαγχονισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο προτού προβεί στην μοιραία ενέργεια, ο 54χρονος ενημέρωσε μέσω μηνύματος άτομο τού στενού του κύκλου για την πρόθεσή του, ωστόσο όταν έφτασε στον χώρο η Αστυνομία ήταν ήδη αργά, καθώς ο άνδρας φαίνεται πως είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, παρά τις προσπάθειες για την επαναφορά του.

#ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ #ΓΥΘΕΙΟ #ΛΑΚΩΝΙΑ #ΝΕΚΡΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα