Τουρκία: Βουλευτής και σωματοφύλακας «πλάκωσαν» στο ξύλο δημοσιογράφο on air (βίντεο)

Ένας βουλευτής στην Τουρκία ξυλοκόπησε δημοσιογράφο on air και το βίντεο από τον άγριο καβγά στο τηλεοπτικό στούντιο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η συζήτηση μεταξύ ενός βουλευτή και ενός δημοσιογράφου, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Gündeme Dair που μεταδόθηκε από την TV100, εξελίχθηκε σε άγριο καβγά.

Το σκηνικό έντασης εκτυλίχθηκε on air όταν βουλευτής και δημοσιογράφος

πιάστηκαν στα χέρια.

Τα αίματα άναψαν στο στούντιο όταν η συζήτηση πήγε στο θέμα της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης και στον φυλακισμένο Κούρδο ηγέτη Σελαχετίν Ντεμιρτάς, καθώς και στον αντικαθεστωτικό Οσμάν Καβαλά.

Ο βουλευτής και αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Κεμάλ Ενγκινχιούρτ, δέχθηκε κριτική από τον δημοσιογράφο Λατίφ Σιμσέκ και ο (εθνικιστής) βουλευτής κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

Στη συνέχεια μαζί με έναν σωματώδη τύπο -όπως φαίνεται στο βίντεο- που πιστεύεται ότι είναι σωματοφύλακάς του, άρχισαν να ξυλοκοπούν άγρια τον δημοσιογράφο.

Η εκπομπή διακόπηκε και ακολούθησε διαφημιστικό διάλειμμα. Ωστόσο, ο... χαμός συνεχίστηκε χωρίς να μεταδίδουν ζωντανά εικόνα οι κάμερες.

Μετά από διακοπή είκοσι λεπτών η εκπομπή συνεχίστηκε, με τη συντονίστρια και τη διοίκηση του σταθμού να ζητούν συγγνώμη και δηλώνουν ότι αποδοκιμάζουν τη βία.

Ο δημοσιογράφος κατέθεσε μήνυση εναντίον του βουλευτή Κεμάλ Ενγκινχιούρτ, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε στέλεχος των Γκρίζων Λύκων.

{https://www.youtube.com/watch?v=m9vDavtVZ8U}

#ΤΟΥΡΚΙΑ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ #ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ #ΕΚΠΟΜΠΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα