Τούνη: «Το βίντεο μπορεί να έχει τραβηχτεί από απόσταση με ζουμ», υποστηρίζει δικηγόρος του 35χρονου

Εξελίξεις αναμένονται μετά τη μήνυση που κατέθεσε η influencer, Ιωάννα Τούνη, σε βάρος 35χρονου κατηγορώντας τον για revenge porn.

Η influencer Ιωάννα Τούνη, τις προηγούμενες ημέρες κατονόμασε τον άνδρα που, όπως ισχυρίζεται, διέρρευσε τις προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο.

Μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματός του εκείνος κινήθηκε νομικά εναντίον της, καταθέτοντας δύο μηνύσεις εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η επιχείρηση απάντησε με τον ίδιο τρόπο και έθεσε νέα

μήνυση στον 35χρονο. Μάλιστα, σε αυτή φαίνεται πως κατονομάζει και μάρτυρες.

Η δικηγόρος του 35χρονου, Σωτηρία Πανουσάκη, μίλησε σήμερα στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και είπε σχετικά:

«Το τί συνέβη στο περιστατικό που έλαβε χώρα το 2017, που φανεί την αίθουσα του δικαστηρίου. Το εν λόγω περιστατικό, που έγινε το 2017, δεν επικοινωνήσαμε ποτέ. Μόλις διαπιστώσαμε την αναπαραγωγή του, καταγγείλαμε τη συγκεκριμένη πράξη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, όπως οφείλαμε, δώσαμε όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουμε ότι δεν έχουμε σχέση με τη δημοσιοποίηση του βίντεο. Απ΄τον Μάιο του 2020 που κάναμε τη μήνυση και μετά δεν ανοίξαμε καμία συζήτηση γι' αυτό. Ο πελάτης μου που είναι ο μόνος πρωταγωνιστής στο βίντεο έκανε τη μήνυση και προσπάθησε να προχωρήσει τη ζωή του».

«Ο πελάτης μου καταρρακώθηκε από την δημοσίευση του βίντεο και έκανε τα πάντα για να μην πέσει στα χέρια των ανθρώπων του περιβάλλοντός του και άλλων. Από το 2017 και μετά δεν είχα επαφή με την κ. Τούνη. Είχε ένα κακό κλίμα από τη δημοσίευση προσωπικών φωτογραφιών της. Ο πελάτης μου δεν γνωρίζει ποιος τραβάει το βίντεο, μπορεί να έχει τραβηχτεί από 600 μέτρα με ζουμ», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα