Τον απειλούσαν πώς θα του κάψουν το αυτοκίνητο αν δεν τους δώσει 15.000 ευρώ: Πώς τους παγίδευσε

Πατρινός δέχεται εκβιασμούς έπειτα από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη

Μπορεί από το τροχαίο να προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, ωστόσο ένας άνδρας από την Πάτρα δέχεται τώρα απειλές από τον οδηγό και τους επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος, καθώς του ζητούν επιτακτικά την καταβολή μεγάλου χρηματικού ποσού -με πρόσχημα τις φθορές που είχαν προκληθεί στο αυτοκίνητο τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, το ποσό που του ζητάνε ανέρχεται σε 15.000 ευρώ ενώ εάν δεν τους το δώσει του λένε πως...

θα του κάψουν το αυτοκίνητο.

Πώς «παγίδευσαν» τους εκβιαστές

Ο άνδρας μετά τις ασφυκτικές πιέσεις που δεχόταν, απευθύνθηκε στην Ασφάλεια Πατρών και κατόπιν υπόδειξης των αστυνομικών έκλεισαν συμφωνία με τους εκβοιαστές με το ποσό να αγγίζει τις 4.000 ευρώ.

Εμφανίστηκε στο προγραμματισμένο για τη Δευτέρα ραντεβού με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ενώ όταν τα παρέλαβαν οι τρεις άνδρες επενέβησαν οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν.

Σημειώνεται πως οι δράστες που διαμένουν στον καταυλισμό των ρομά στον Χάραδρο, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για κλοπές.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εκβίαση και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν για τα περαιτέρω στον εισαγγελέα Πατρών

Keywords
Τυχαία Θέματα
15 000, Πώς,15 000, pos