Το τραγούδι «μπηχτή» που αφιέρωσε ο Τσαλίκης στον Γκουντάρα (βίντεο)

Νέο «επεισόδιο» στην κόντρα του Γιώργου Τσαλίκη με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, με τον τραγουδιστή να αφιερώνει τραγούδι έκπληξη στον παρουσιαστή.

Η «σφαγή» ανάμεσα στους δύο άνδρες καλά κρατεί, με τον Γιώργο Τσακίλη να αναφέρεται στις σχέσεις που (δεν) έχει με τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε αρχικά, στα πάνελ και στις δηλώσεις του παρουσιαστή.

«Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι μία φορά, όταν ασχολούνται μαζί σου και κάνουν οι συνάδελφοί σου τη δουλειά που τους στέλνεις τόσα χρόνια να κάνουν, δεν θα το πεις εφιάλτη αυτό. Μία φορά

ρε φίλε ήρθαν τα παιδιά και σε ρώτησαν. Όλοι αυτοί δηλαδή που κάθεσαι στο πάνελ και σχολιάζεις όλη μέρα, που είναι δηλώσεις αναγνωρίσιμων ανθρώπων, ζούνε εφιάλτη;», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είναι σαν να μας λες ότι η δουλειά που κάνουμε προκαλεί στους άλλους έναν εφιάλτη. Αυτή η κόντρα θα καταλήξει σε κουμπαριά».

Τέλος, μίλησε για τον εαυτό του, ενώ αφιέρωσε στον Γρηγόρη Γκουντάρα ένα τραγούδι.

«Ένα πράγμα θέλω να κρατήσετε. Ότι ο Γιώργος είναι καλό παιδί, τρελό παιδί, αλλά πάντα λέει την αλήθεια. Θα του αφιέρωνα του Γρηγόρη το τραγούδι "Μη μιλάς, δεν είναι απαραίτητο". Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η βλακεία», δήλωσε κλείνοντας.

#ΓΙΩΡΓΟΣ_ΤΣΑΛΙΚΗΣ #ΓΡΗΓΟΡΗΣ_ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ #ΚΟΝΤΡΑ #ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσαλίκης, Γκουντάρα,tsalikis, gkountara