Το προφίλ του προσωρινού «αντικαταστάτη» του Σ. Τσιόδρα

Για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησαν οι καθιερωμένες ενημερώσεις του Υπουργείου Υγείας για την κρίση του κορονοϊού, o καθηγητής, Σωτήρης Τσιόδρας δεν ήταν παρών. Τη θέση του, έστω και προσωρινά, πήρε ο λοιμοξιωλόγος κ. Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσιόδρας είχε κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις, οι οποίες του στέρησαν τη δυνατότητα να παραστεί στην ενημέρωση. Έτσι, για πρώτη φορά στις οθόνες μας στις 6 το απόγευμα παρακολουθήσαμε έναν άλλο λοιμοξιωλόγο να μας ενημερώνει για τις εξελίξεις αναφορικά με το νέο κορονοϊό.

Πρόκειται για τον Ειδικό Παθολόγο

– Λοιμωξιολόγο και νυν Διευθυντή του Υγειονομικού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, κ. Δημήτριο Χατζηγεωργίου.

Ο κ. Χατζηγεωργίου ξεκίνησε να φοιτά στην Ιατρική Σχολή Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης το 1975 και σε 6 χρόνια κατάφερε να γίνει πτυχιούχος με βαθμό «Λίαν Καλώς». Την περίοδο 1981-1982, έλαβε μεταπτυχιακή εκπαίδευση στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και το 1982 στο Σχολείο Αεροπορικής Ιατρικής

Απέκτησε την ιατρική ειδικότητα του Παθολόγου την περίοδο 1985-1990 στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» ενώ εξειδικεύτηκε στη Λοιμωξιολογία από το 1991 έως το 1993 στο Cornell University Medical College – Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, στην Αμερική.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο news4health.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα