«Το παιδί μου είναι στον τάφο και ο δολοφόνος κάνει τη ζωή του»: Ξεσπά στο Dnews η μητέρα του Μαντή

Για τέταρτη φορά αναβλήθηκε η δίκη για το θάνατο του 21χρονου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή.

«Ο δολοφόνος του παιδιού μου κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, ψυχικά έχω κουραστεί», δηλώνει αγανακτισμένη στα Dnews η μητέρα του άτυχου πολίστα, Κατερίνα Τζιάλλα η οποία για ακόμη μία φορά ήταν στο δικαστήριο ελπίζοντας να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η δίκη πήρε αναβολή για τις 15 Νοεμβρίου, καθώς σήμερα αναβλήθηκε διότι δεν κατάφερε να παραστεί στο δικαστήριο, ο δικηγόρος του κατηγορουμένου.

«Ο δολοφόνος του παιδιού μου κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος. Για τέταρτη φορά

ήρθα στα δικαστήρια για να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού μου. Κάτι που δεν θα συμβεί ούτε σήμερα, αφού με ενημέρωσαν ότι η πλευρά του κατηγορουμένου ζήτησε αναβολή επειδή ο δικηγόρος του δεν μπορούσε να παραστεί. Το παιδί μου είναι στον τάφο και ο δολοφόνος συνεχίζει να κάνει ελεύθερα τη ζωή του, δεν έχει ζητήσει ούτε μία συγνώμη. Προσπαθώ να σταθώ όρθια για την κόρη μου», υποστηρίζει η κα. Τζιάλλα στα Dnews.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος νεαρός έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Ελληνικού. Είχε σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα του δρόμου, όταν άκουσε έναν περίεργο θόρυβο στο αυτοκίνητο του. Ο 21χρονος ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος φίλος του, άνοιξε την πόρτα για να κατέβει και τον παρέσυρε διερχόμενο όχημα.

Ενα χρόνο μετά, το πόρισμα της Τροχαίας Πειραιά για τις συνθήκες της τραγωδίας ανέφερε ότι ο οδηγός έτρεχε με 104,62 χιλιόμετρα, όταν συνέβη το δυστύχημα, με το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας στο σημείο να είναι μόλις 40 χλμ. Δεν υπήρχαν ίχνη φρεναρίσματος, ενώ το αυτοκίνητο μάρκας Smart ήταν ακινητοποιημένο στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Ποσειδώνος και με αναμμένα τα αλάρμ.

#ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ #ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ_ΜΑΝΤΗΣ #ΠΟΛΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξεσπά, Dnews, Μαντή,xespa, Dnews, manti