Το «παιχνίδι των διαρροών» παίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - «Δε βγαίνει στα τηλέφωνα ο Ανδρουλάκης» λέει η κυβέρνηση

Το «παχνίδι των διαρροών» παίζουν η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ αναφορικά με τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, τις παραιτήσεις Κοντολέοντα - Δημητριάδη και την απόπειρα υποκλοπής του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση, μέσω του κ. Γεραπετρίτη, προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε καθώς ο κ. Ανδρουλάκης

δεν ανταποκρίθηκε στα τηλεφωνήματα.

Παράλληλα, σχολίαζαν κυβερνητικές πηγές και ότι οι εκλογές θα γίνουν στο της τέλος τετραετίας όπως έχει πει ο πρωθυπουργός.

Από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ σχολίαζαν για τις κυβερνητικές διαρροές περί τηλεφωνήματος Γεραπετρίτη ότι «το ΠΑΣΟΚ από την πρώτη στιγμή λειτούργησε απόλυτα θεσμικά και με σεβασμό στη Δικαιοσύνη.

Ο κ. Γεραπετρίτης και ο κ. Κοντολέων βρέθηκαν ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και δεν είπαν την αλήθεια. Καλούμε την Κυβέρνηση θεσμικά να ενημερώσει άμεσα την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας χωρίς άλλη καθυστέρηση. Όλα στο φως».

Λίγο νωρίτερα είχε κάνει και δήλωση ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, όπου ζήτησε «εξεταστική» και έκανε λόγο για το ότι «δεν περίμενε ποτέ ότι η ελληνική κυβέρνηση θα τον παρακολουθούσε με τις πιο σκοτεινές πρακτικές».

#ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΠΑΣΟΚ__ΚΙΝΑΛ #ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ #ΕΥΠ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα