Το μοναχικό Πάσχα του Τόλη Βοσκόπουλου και η νοσταλγία για την Κέρκυρα

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, βίωσε ένα μοναχικό και γεμάτο οικογενειακή θαλπωρή Πάσχα. Ο τραγουδιστής, όπως αναφέρει το patkiout.gr, δεν κατάφερε ούτε φέτος να περάσει τις γιορτές στο αγαπημένο του νησί, την Κέρκυρα, από όπου κατάγεται η σύζυγός του (και πρόεδρος του ΕΟΤ) Άντζελα Γκερέκου.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος,

παρέμεινε απομονωμένος στο σπίτι του στη Βούλα έχοντας στο πλευρό του την Άντζελα, την κόρη τους Μαρία αλλά και τη γυναίκα που τους φροντίζει εδώ και πολλά χρόνια.

Tα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια και τον έχουν καταστήσει ευάλωτο, αλλά και οι συστάσεις των γιατρών, ελέω κορονοϊού, είναι αυτά που τον κρατούν ακόμη περισσότερο στο σπίτι, με αποτέλεσμα να νοσταλγεί την Κέρκυρα όπου συνήθιζαν οικογενειακώς να περνούν τις γιορτές, συμμετέχοντας και στην παράδοση της ρίψης από τα παράθυρα των μπότηδων.

Η μελαγχολία αυτή, έκανε λίγο βαρύ το φετινό Πάσχα για τον Βοσκόπουλο, ο οποίος ήταν ο πρώτος που διέκοψε τις εμφανίσεις του στο Baraonda μόλις άρχισε να σκάει η «βόμβα» του κορονοϊού και στη χώρα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα