Το ΜέΡΑ25 για τα «κόκκινα δάνεια» και τη «βροχή» πλειστηριασμών

Το ΜέΡΑ 25, με ανακοίνωσή του, επιτίθεται σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση με επίκεντρο τα «κόκκινα δάνεια» που «φέρνουν βροχή πλειστηριασμών και θα προσθέσουν, ελέω ”Μητσοτάκης Α.Ε.” άλλα 23 δισ. στο Δημόσιο Χρέος»

Η μόνη λύση στα «κόκκινα δάνεια», σύμφωνα με την ανακοίνωση του «ΜέΡΑ25», «ήταν και παραμένει, αυτή που παρουσιάζει 2 χρόνια τώρα το ΜέΡΑ25: το πρόγραμμα ”Οδυσσέας” που προτείνουμε κόντρα στον ”Ηρακλή” της Διεθνούς των Αρπακτικών».

Ωστόσο, σημειώνεται, «στον Αρμαγεδδώνα αυτό για

την κοινωνία και την οικονομία, εκκωφαντική παραμένει η σιγή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όσον αφορά το πρόγραμμα ”Ηρακλής” της κυβέρνησης και τις δημόσιες εγγυήσεις των 23 δισ.».

Στη συνέχεια, το ΜέΡΑ25 θέτει τα ακόλουθα ερωτήματα:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και ο πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας που ζητάνε τώρα εκ νέου την πλειοψηφία για να αναλάβουν την διακυβέρνηση του τόπου, δεσμεύονται ότι θα καταργήσουν το πρόγραμμα «Ηρακλής»;

Δεσμεύονται ακόμα ότι δεν θα χρεώσουν τον ελληνικό λαό 23 δισ. για να εγγυηθούν τα κέρδη των αρπακτικών ταμείων;

Δεσμεύονται, τέλος, ότι θα σταματήσουν αυτό το αίσχος της πώλησης των κόκκινων δανείων στα αρπακτικά -την οποία βέβαια οι ίδιοι επέτρεψαν-, χωρίς την οποία καμία προστασία της πρώτης κατοικίας δεν μπορεί να υπάρξει;»

Keywords
Τυχαία Θέματα