Το χρονικό της σύλληψης του Βούλγαρου - Έκανε τον επαίτη στην Νέα Φιλαδέλφεια

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ, ο 35χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Η σύλληψή του έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νωρίτερα, διαμαρτυρία για τα συνεχή περιστατικά έμφυλης βίας, στη γειτονιά που σημειώθηκε το τελευταίο, αυτό του βιασμού της

50χρονης καθαρίστριας από σεσημασμένο 35χρονο βιαστή, πραγματοποίησαν συλλογικότητες στα Πετράλωνα.

Το χρονικό της σύλληψης

Η πληροφορία που έφτασε στην αστυνομία είναι ότι ο Βούλγαρος παριστάνει τον επαίτη σε κεντρικό πάρκο της Νέας Φιλαδέλφειας. Οι αρχές έμαθαν ότι ο 35χρονος είχε τη βοήθεια ενός ομοεθνή του. Τότε η αστυνομία άρχισε να τον παρακολουθεί και έτσι οδηγήθηκε στον 35χρονο. Παρά το γεγονός ότι δράστης αντιστάθηκε, δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύλληψη.

Ξέσπασε και η μητέρα του δράστη

Λίγες ώρες νωρίτερα η μητέρα του Βούλγαρου μη μπορώντας να κρύψει το σοκ της. Μάλιστα είχε ευχηθεί να μπορέσουν οι αρχές να τον πιάσουν για να τελειώσει το μαρτύριο της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης είχε βιάσει ξανά στο παρελθόν. Για την ακρίβεια το καλοκαίρι του 2015 ειχε καταδικαστεί για τον βιασμό μιας φοιτήτριας, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων. Ωστόσο είχε αποφυλακιστεί το 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βούλγαρου - Έκανε, Φιλαδέλφεια,voulgarou - ekane, filadelfeia