Το Big Brother δεν αφήνει ...χώρο για τη νέα εκπομπή του Ρουβά

«Φρένο» βάζει και πάλι το κανάλι του Φαλήρου στην νέα εκπομπή του Σάκη Ρουβά. Το «Idols» είναι σειρά ντοκιμαντέρ για την ποπ κουλτούρα στην Ελλάδα και επρόκειτο να βγει στον αέρα από την προηγούμενη σεζόν στον στον ΣΚΑΪ. Παρόλα αυτά, ο ΣΚΑΪ προτίμησε τον μεγάλο αδερφό από το Idols...

Δεν υπήρχε αρκετό υλικό;

Σύμφωνα με πληροφορίες η εκπομπή πήρε αναβολή καθώς δεβ υπήρχε αρκετό

υλικό. Όπως φαίνεται όμως θα κάνουμε αρκετό καιρό δούμε τον Σάκη Ρουβά στις οθόνες μας μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real» η εκπομπή του Σάκη Ρουβά θα μπει στο πρόγραμμα του δεύτερου μισού της σεζόν. Η παρουσία του «Big Brother» στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου δεν αφήνει άλλο χώρο.

Όπως αναφέρει η ίδια εφημερίδα τα γυρίσματα των αφιερωματικών εκπομπών αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στον Σεπτέμβριο. Η τελευταία εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ήδη έχουν γυριστεί εκπομπές για τον Βλάση Μπονάτσο, τον Παύλο Σιδηρόπουλο, τον Δημήτρη Μητροπάνο και την Μαλβίνα Κάραλη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σάκης Ρούβας θα είναι στην κριτική επιτροπή του «The Voice» μέχρι τον Φεβρουάριο, ενώ θα είναι και στην παρουσίαση του «Masked Singer» που είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα τον Μάρτιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα