Τίτλοι τέλους στην υπόθεση που συγκλόνισε την Κύπρο: 16 χρόνια κάθειρξη στον απαγωγέα των δύο 11χρονων

Ο κύβος ερρίφθη – Τίτλοι τέλους στην υπόθεση που συγκλόνισε την Κύπρο – 16 χρόνια στη φυλακή στον απαγωγέα των δύο 11χρονων.

16 χρόνια φυλάκιση επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στη Λάρνακα στον Γιώργο Νικολάου, άλλως Τζιορτζ, 35 χρόνων από τη Λάρνακα, ο οποίος στις 25 Σεπτεμβρίου 2018 συγκλόνισε το παγκύπριο με την απαγωγή των δύο μαθητών από δημοτικό σχολείο της Λάρνακας.

Ο Νικολάου έχει παραδεχθεί τις τέσσερις εναντίον του κατηγορίες. Οι δύο κατηγορίες

αφορούν περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης και οι άλλες δύο αφορούν απαγωγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, για τον κάθε ένα από τους μαθητές.

Η μεγαλύτερη ποινή που του επιβλήθει είναι οκτώ χρόνια για την κατηγορία περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης και τέσσερα χρόνια για την κατηγορία απαγωγή για το κάθε παιδί. Η διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Η μέρα που συγκλόνισε την Κύπρο

Το πρωί της 25ης Σεπτεμβρίου 2018, ο 35χρονος απήγαγε τους δύο μαθητές από την αυλή του σχολείου τους, στη Λάρνακα. Μόλις έγινε αντιληπτή η απαγωγή, η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη και των μαθητών.

Αργότερα την ίδια μέρα, ο 35χρονος και τα παιδιά εντοπίστηκαν, ύστερα από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία από Παρατηρητές της Γειτονιάς, στο διαμέρισμα του, που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το Δημοτικό Σχολείο.\

Πηγή: cyprustimes.com

Keywords
Τυχαία Θέματα