Τη στελέχωση του γηροκομείου Χανίων με προσωπικό ζητά ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ

Τη στελέχωση με προσωπικό του δημοτικού γηροκομείου Χανίων ζητά με επιστολή προς τον υπουργό Εσωτερικών -την οποία κοινοποιεί στους βουλευτές που εκλέγονται στην Κρήτη και στους καταγόμενους από το νησί βουλευτές- ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του

ιδρύματος Γιώργος Κουκλάκης.

Ο κ. Κουκλάκης, αφού περιγράφει αναλυτικά την κατάσταση που επικρατεί στο ίδρυμα μετά και την αποχώρηση εργαζομένων που συνταξιοδοτήθηκαν, ζητά την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού 22 ατόμων ειδικοτήτων που προβλέπονται από τον Οργανισμό Λειτουργίας του γηροκομείου.

«Σας παρακαλώ, όπως συνδράμετε με όσες δυνάμεις διαθέτετε για την επίλυσή του θέματος και την παροχή δυνατότητας κάλυψης θέσεων του προσωπικού που αποχώρησε, με μόνιμο προσωπικό. Σε αντίθετη περίπτωση το ίδρυμα θα είναι αναγκασμένο, προκειμένου να προστατεύσει την υγεία και την ασφάλεια ηλικιωμένων και εργαζομένων, να προβεί στην υποβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει προς τους ηλικιωμένους», υποστηρίζει στην επιστολή του ο κ. Κουκλάκης.

Για έλλειψη προσωπικού στο γηροκομείο έκανε λόγο σήμερα και η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Χανίων Αθηνά Γιαννουλάκη που παράλληλα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου παρουσία συγγενών φιλοξενουμένων και φιλοξενουμένων στο ίδρυμα, εξέφρασε την αντίθεση του συλλόγου στην ανάληψη της υπηρεσίας καθαριότητας από ιδιώτη εργολάβο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα