Τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα, η πρώτη πρόγνωση

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλο ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα θα είναι σχετικά κρύα με τη θερμοκρασία στην Αθήνα να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός δεν θα είναι

και τόσο ανοιξιάτικος, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, την Καθαρή Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλο, αν και είναι πολύ νωρίς για ακριβείς προγνώσεις, ωστόσο φαίνεται πως τόσο το Σαββατοκύριακο όσο και την Καθαρά Δευτέρα δεν θα υπάρξει κάτι εντυπωσιακό, ούτε κάποιο έντονο φαινόμενο, αλλά η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στου 15 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως η Καθαρά Δευτέρα θα είναι σχετικά κρύα με τη θερμοκρασία στην Αθήνα να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα 2022

Παράλληλα οι μακροπρόθεσμες προβλέπεις αναφέρουν πιθανότητα βροχών στην Αθήνα και συννεφιά για την Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου. Όπως φαίνεται στην εικόνα, η πρόγνωση του weather.com αναφέρει παροδικές βροχές και θερμοκρασία έως 14 βαθμούς στην Αθήνα.

Βροχές, μπουρίνια, και καταιγίδες λένε τα μερομήνια και δεν αποκλείεται να δούμε και χιόνια.

Δεν υπάρχει ενημέρωση από την ΕΜΥ οπότε θα βασιστούμε στα μερομήνια. Τα μερομήνια λένε για ασθενείς βροχοπτώσεις αλλά με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καθαρά Δευτέρα,kathara deftera