Τι απαντά το Facebook για το πολύωρο μπλακ άουτ

Το χειρότερο μπλα άουτ στην ιστορία του Facebook σημειώθηκε χθες, με χιλιάδες χρήστες ανά τον κόσμο να μην έοχυν πρόσβαση στο κοινωνικό δίκτυο.

24 ώρες μετά, το Facebook εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τους χρήστες για το πολύωρο μπλακ άουτ που δημιούργησε προβλήματα πρόσβασης, τόσο στο Facebook, όσο και σε WhatsApp και Instagram.

Συγκεκριμένα

η ανακοίνωση στο Facebook αναφέρει: «πως το Facebook, το WhatsApp και το Instagram κατέρρευσαν χθες για χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Για μερικούς, οι υπηρεσίες ήταν εντελώς απρόσιτες. Για άλλους, ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως τα stories ή τα άμεσα μηνύματα, σταμάτησαν να λειτουργούν. Τώρα έχουμε λύσει τα προβλήματα και τα συστήματά μας ανακάμπτουν. Λυπούμαστε πολύ για την αναστάτωση και εκτιμούμε την υπομονή όλων», ανέφερε η εταιρεία μέσω του Twitter. Η διακοπή επηρέασε επίσης το παιχνίδι για ιδιοκτήτες των ακουστικών Oculus VR, μια εταιρεία που αγόρασε το Facebook το 2014.

Η εταιρία ανέφερε τους λόγους του τεχνικού προβλήματος αν και χθες έσπευσε να δηλώσει πως δεν κρυβόταν πίσω από το πρόβλημα κάποια κυβερνοεπίθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα