Τι απαντά ο Μάνος Δασκαλάκης στο αίτημα διαζυγίου της Πισπιρίγκου: Οι αλλεπάλληλες κλήσεις από τη ΓΑΔΑ και η «φραγή» (βίντεο)

Την ώρα που «τρέχουν» οι έρευνες για τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα, αίσθηση προκαλεί η απόφαση της Ρούλας Πισπιρίγκου να κάνει αίτηση διαζυγίου - Τι απαντά ο Μάνος Δασκαλάκης

Τα πρώτα 24ωρα μετά τη σύλληψη της, η Ρούλα Πισπιρίγκου αποφάσισε μέσω του δικηγόρου της να ζητήσει διαζύγιο από τον Μάνο Δασκαλάκη, με τον οποίο βρίσκονται σε διάσταση από το 2019.

Η απόφασή της προκαλεί ερωτηματικά,

καθώς δεν συνάδει με τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει μετά τη σύλληψή της την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο Μάνος Δασκαλάκης έμεινε «άφωνος» με την απόφασή της και σχολίασε σχετικά «εδώ ο κόσμος χάνεται...».

Την ίδια ώρα, διακινούνται πληροφορίες πως η 33χρονη προσπαθούσε ξανά και ξανά να επικοινωνήσει μέσα από τη ΓΑΔΑ - όπου παραμένει κρατούμενη - με τον πρώην άνδρα της, έως και τα ξημερώματα του Σαββάτου, οπότε εκείνος φέρεται να έκανε «φραγή» κλήσεων.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου του τηλεφώνουσε από το καρτοτηλέφωνο, ενώ - όταν εκείνος έκανε φραγή - ζητούσε από φίλους του ζευγαριού να μεταφέρουν στον Μάνο Δασκαλάκη να βγάλει τη φραγή για να της απαντήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα