Θρήνος στην Εύβοια: Νεκροί δύο 19χρονοι μετά από τροχαίο (εικόνα)

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Ψαχνά στην περιοχή Αγίου Γεωργίου – Κολοβρέχτη.

Δύο νέα παιδιά ηλικίας 19 ετών έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή, μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή Αγίου Γεωργίου – Κολοβρεχτη.

Τα παιδιά επέβαιναν δε μοτοσυκλέτα και κατευθυνόντουσαν προς τα τα Ψαχνά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν με διερχόμενο ΙΧ, οδηγός του οποίου - σύμφωνα με το evima.gr ήταν έναν ιατρός.

Ο οδηγός του ΙΧ, απεγκλωβίστηκε από τους εθελοντές πυροσβέστες

των Ψαχνών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, φέροντας πολλαπλά τραύματα.

Ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς ο οποίος συντετριμμένος μίλησε στο evima. gr λέγοντας ότι, «δυστυχώς έχασαν δυο άνθρωποι τη ζωή τους από τη σύγκρουση ιχ αυτοκινήτου με δίκυκλο».

Τα αιτία του δυστυχήματος διερευνά το ΑΤ Ψαχνών.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες βαριά τραυματισμένος. Μάλιστα, εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Στην περιοχή προκλήθηκε μποτιλιάρισμα για αρκετή ώρα, καθώς τα οχήματα που ακολουθούσαν σταμάτησαν απότομα και προκλήθηκε καραμπόλα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο ένας 19χρονος που έχασε την ζωή του καταγόταν από τα Ψαχνά και ο πατέρας του είναι αστυνομικός, ενώ το δεύτερο παιδί ήταν από την Νέα Αρτάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα