Θρίλερ στις Σέρρες: Αγνοείται 43χρονος ψαράς στον Στρυμονικό Κόλπο (βίντεο)

Συναγερμός σήμανε χθες στο Λιμενικό Σώμα για τον εντοπισμό ενός 43χρονου άνδρα ο οποίος βγήκε το μεσημέρι της Τετάρτης με το αλιευτικό του σκάφος στη θαλάσσια περιοχή του Στρυμονικού Κόλπου, έξω από το λιμάνι της Αμφίπολης Σερρών.

Άκαρπες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό 43χρονου ερασιτέχνη ψαρά, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται στη θαλάσσια περιοχή του Στρυμονικού Κόλπου, έξω από το λιμάνι της Αμφίπολης Σερρών.

Η Λιμενική Αρχή Σταυρού ενημερώθηκε για το περιστατικό λίγο πριν τις 17:00

και έκτοτε ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 43χρονου ψαρά. Στις έρευνες συμμετέχουν τέσσερα σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ένα ιδιωτικό σκάφος και ένα super puma της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στο Στρυμονικό Κόλπο, βρίσκονται σκάφη του Λιμενικού, τα οποία αναζητούν τον άτυχο άντρα υπό αντίξοες συνθήκες, καθώς, στην περιοχή που ανετράπη η βάρκα, δημιουργούνται δίνες από την εκβολή του Στρυμόνα.

Παράλληλα, τα ρεύματα είναι πολύ δυνατά και τα νερά λασπώδη αποτελέσματα ο εντοπισμός του άτυχου ψαρά να είναι δύσκολος.

Δείτε βίντεο από τα serraikanea.gr με τις έρευνες που συνεχίζονται

{https://youtu.be/xDv_dT0w9i0}

{https://youtu.be/HCuYv22X4OE}

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο epiloges.tv η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δήμου Αμφίπολης Ελένη Πατσιά δήλωσε πως γίνονται έρευνες στη θαλάσσια περιοχή εδώ και αρκετές ώρες “Δεν γνωρίζουμε γιατί αναποδογύρισε η βάρκα και δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.”

«Η σύζυγος βγήκε στη στεριά και τώρα βρίσκεται στο κέντρο υγείας και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Το άσχημο είναι ότι τόσες ώρες δεν εντόπισαν ούτε τη βάρκα, ούτε τον ψαρά» τόνισε η κ. Πατσιά στις δηλώσεις που έκανε αργά χθες το βράδυ…

{https://youtu.be/8CMq5kNqgAM}

ΣΕΡΡΕΣΨΑΡΑΣΑΓΝΟΕΙΤΑΙΛΙΜΕΝΙΚΟΕΡΕΥΝΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα