Θρίλερ με το θάνατο του ηθοποιού, το μυστήριο με την εξαφάνιση και η έρευνα της ΕΛΑΣ

Η εξαφάνιση μυστήριο του ηθοποιού από το Περιστέρι, που βρέθηκε μία εβδομάδα μετά νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του. Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για το μυστήριο με τον Στράτο Βαλσαμίδη, τον 34χρονο που είχε τραγικό τέλος.

Το αστυνομικό θρίλερ με τον ηθοποιό που βρέθηκε νεκρός συνεχίζεται. Βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, μια βδομάδα

μετά την εξαφάνιση του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των ιατροδικαστών αναφέρουν ότι στο σώμα του Βαλσαμίδη υπάρχουν μικροτραυματισμοί στα άνω και κάτω άκρα που έγιναν όσο αυτός ήταν ακόμα στη ζωή. Τα ευρήματα δείχνουν πως τον τράβηξαν από κάποιο χώρο και μετά τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε.

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και ιατροδικαστής – γιατρός δημόσιας υγείας, Σωκράτης Τσαντίρης, δήλωσε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» πως ο θάνατος του πρέπει να επήλθε τουλάχιστον 48 ώρες προτού βρεθεί.

«Περισσότερες απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις», σημείωσε.

Λάθη στην έρευνα

Τόσο ο κ. Τσαντίρης, όσο και η κυρία Σοφία Πολυζωγοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας του ηθοποιού, μίλησαν για σημαντικά λάθη των Αρχών. Δεν κάλεσαν ιατροδικαστή στον τόπο, δεν προστάτευσαν τα χέρια του για να μην αλλοιωθεί τυχόν DNA και ήθελαν να τους παραδώσουν το αυτοκίνητο του χωρίς να εξεταστεί από τη Σήμανση.

«Είναι σημαντικό τώρα που είμαστε κοντά στο γεγονός να προχωρήσουν οι έρευνες για να βρούμε πληροφορίες από μάρτυρες και υλικό από κάμερες ασφαλείας», δήλωσε η δικηγόρος της μητέρας και της αδελφής του Στράτου Βαλσαμίδη.

Η μητέρα του και η αδελφή του με ερασιτεχνικά βίντεο ανέδειξαν σημαντικές στιγμές τους προκαλώντας ρίγη συγκίνησης, αφού με τις τελευταίες μακάβριες εξελίξεις, μοιάζουν σημαδιακά.

Ρίγη συγκίνησης

Η αδελφή του άτυχου Στράτου Βαλσαμίδη, μίλησε λίγο πριν τις μακάβριες εξελίξεις στην κάμερα της εκπομπής για τις στιγμές αγωνίας που περνούσαν μαζί με τη μητέρα της, περιμένοντας για κάποιο σημάδι ζωής του.

Η ίδια τον περιέγραφε ως έναν ευαίσθητο και δοτικό άνθρωπο που είχε μεγάλη αγάπη για το θέατρο.

«Έχει τελειώσει δραματική σχολή. Ήταν όνειρο ζωής του να είναι ηθοποιός. Ήταν η έκφραση του», ανέφερε.

«Τον λατρεύω, είναι η δύναμη μου. Με πρόσεχε πάρα πολύ από μικρή, ήμουν σαν δικό του παιδί. Ήταν δίπλα μου πάντα», είπε συγκινημένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα