Θρίλερ με το διάγγελμα Πούτιν, νέες πληροφορίες ότι... πάει για Τετάρτη

Σύγχυση επικράτησε σε όλο τον κόσμο, το βράδυ της Τρίτης, όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν πραγματοποίησε ένα προαναγγελθέν διάγγελμα το οποίο προφανώς θα αφορούσε στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Στη Ρωσία είχαν στραφεί το βράδυ της Τρίτης όλα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσαν ξένα ΜΜΕ- ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα πραγματοποιούσε το πρώτο του διάγγελμα μετά από πολλούς μήνες.

Το διάγγελμα του προέδρου της Ρωσίας ήταν προγραμματισμένο για τις 20:00,

ωστόσο η αναμονή συνεχίζεται έως αυτή την ώρα. Ο στρατηγός Ρίτσαρντ Σίρεφ σχολίασε στο «Sky News» ότι η καθυστέρηση στη μετάδοση της ομιλίας του Ρώσου προέδρου είναι «χαοτική».

Ο Ρώσος ηγέτης αναμενόταν να ανακοινώσει μια σημαντική κίνηση στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας αλλά στη συνέχεια δεν εμφανίστηκε για να μιλήσει. Κατ΄ά άλλους, ο Πούτιν αναμενόταν να ανακοινώσει την υποστήριξή του για δημοψηφίσματα στις κατεχόμενες περιοχές της Ουκρανίας, οι οποίες θα οδηγούσαν στην ανακήρυξή τους σε ρωσικό έδαφος.

Ο Πούτιν αναμενόταν επίσης να ανακοινώσει κάποια μορφή κινητοποίησης - επιστράτευσης για την ενίσχυση των ρωσικών δυνάμεων.

Η τελευταία φορά που απηύθυνε δημόσιο τηλεοπτικό διάγγελμα προς το ρωσικό έθνος ήταν την παραμονή της εισβολής στην Ουκρανία (τον περασμένο Φεβρουάριο).

Θα γίνει την Τετάρτη;

Η δημοσιογράφος του RT, Μαργαρίτα Σιμονιάν, άφησε να εννοηθεί ότι το διάγγελμα δεν θα γίνει, τουλάχιστον απόψε. «Πηγαίνετε για ύπνο», έγραψε χαρακτηριστικά στο Telegram.

Επίσης, ο Ρώσος πολιτικός αναλυτής, Σεργκέι Μαρκόφ, που πρόσκειται στο Κρεμλίνο, ανέφερε ότι το διάγγελμα του Ρώσου προέδρου αναβάλλεται για την Τετάρτη.

#ΠΟΥΤΙΝ #ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ_ΠΟΥΤΙΝ #ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ #ΡΩΣΙΑ #ΠΟΛΕΜΟΣ_ΣΤΗΝ_ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Θρίλερ, Πούτιν, Τετάρτη,thriler, poutin, tetarti