Θετικός για το Δήμο Αθηναίων ο Γερουλάνος

Πληθαίνουν τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα και οι αναφορές που φέρουν τον πρώην υπουργού Πολιτισμού της κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Παύλο Γερουλάνο, ως τον πιθανότερο διεκδικητή του Δήμο Αθηναίων από πλευράς Κινήματος Αλλαγής.

Ο λόγος είναι πως στην Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του πρώην υπουργού και θεωρούν πως διαθέτει συνολικά το «πακέτο» που θα καταστήσει την υποψηφιότητα του ανταγωνιστική. Συγκεκριμένα, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη βάση του ΠΑ.ΣΟ.Κ., έχει ισχυρό όνομα και προέρχεται από μία μεγάλη οικογένεια, μπορεί να αρθρώσει σοβαρό

πολιτικό λόγο και έχει, κατά γενική ομολογία, το χάρισμα της επικοινωνίας.

Από την πλευρά του ο Παύλος Γερουλάνος είναι κατ’ αρχήν θετικός στην πρόκληση της διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου της πρωτεύουσας, αλλά για να λάβει την τελική του απόφαση έχει ζητήσει χρόνο προκειμένου να εξετάσει τις συνθήκες και τα δεδομένα που υπάρχουν. Σε κάθε περίπτωση το αμέσως επόμενο δεκαπενθήμερο θα λάβει τις τελικές τους αποφάσεις με τις πιθανότητες να γέρνουν υπέρ της καθόδου του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως ο πρώην υπουργός δεν εντάχθηκε ποτέ στο Κίνημα Αλλαγής και είναι σταθερός στις απόψεις του περί «αναγέννησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ.»

Keywords
Τυχαία Θέματα