Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά στο σπίτι όπου κάηκαν η μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά της

Γυναίκα και τα δύο ανήλικα παιδιά της έχασαν τη ζωή τους ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία, σε μονοκατοικία στη Νέα Μαγνησία, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 2.25 τα ξημερώματα, σπεύδοντας στο σημείο με 12 πυροσβέστες και τέσσερα υδροφόρα οχήματα.

Η μονοκατοικία που πρόσφατα είχε ανακαινίσει η οικογένεια τυλίγεται στις φλόγες και πολύ γρήγορα καταρρέει η οροφή

της. Το φλεγόμενο σπίτι έχει μετατραπεί σε παγίδα θανάτου, από την οποία είναι αδύνατον να γλιτώσουν. Η 32χρονη μητέρα φτάνει μέχρι την εξώπορτα και καταρρέει.

Οι πρώτοι πυροσβέστες που μπαίνουν στο σπίτι, βρίσκουν τη μητέρα απανθρακωμένη πίσω από την είσοδο και τα δύο παιδιά, ένα αγοράκι 12 και ένα κοριτσάκι 8 ετών, νεκρά και αγκαλιασμένα στο δωμάτιό τους. Ο μικρός Γιάννης και η αδερφούλα του Λυδία είχαν πέσει για ύπνο, όταν η φωτιά τύλιξε το σπίτι. Ο πατέρας της οικογένειας που είναι επαγγελματίας οδηγός έλειπε εκτός Θεσσαλονίκης.

Πώς έπιασε η φωτιά

Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία η φωτιά ξεκίνησε από σόμπα που είχε μείνει ανοιχτή με τη μητέρα κ τα παιδιά να έχουν πέσει για ύπνο.

Ο Δημήτρης Ζαδικόπουλος, πατέρας της 32χρονης μητέρας, μίλησε στο LIVE NEWS για τον χαμό της κόρης του και των δύο εγγονιών του.

«Σήμερα έχασα τρία αγγελούδια… Έχασα την κόρη μου και τα δύο εγγόνια μου. Η κόρη μου ήταν ένα άριστο, εργατικό παιδί», είπε συντετριμμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Βίντεο,thessaloniki, vinteo