Θεσσαλονίκη: Βίντεο δείχνει τη στιγμή που ο 16χρονος βάζει βενζίνη και εξαφανίζεται πριν την αιματηρή καταδίωξη του

Το βίντεο δείχνει την ώρα που ο 16χρονος έβαζε βενζίνη και στη συνέχεια έφυγε χωρίς να πληρώσει με τους αστυνομικούς να καλούνται στο μαγαζί.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την αιματηρή καταδίωξη του 16χρονου Ρομά ο οποίος έφυγε από το βενζινάδικο χωρίς να πληρώσει τη βενζίνη.

Το βίντεο του Ράδιου Θεσσαλονίκη δείχνει ότι την ώρα που ο 16χρονος έβαζε βενζίνη και στη συνέχεια έφυγε χωρίς να πληρώσει, οι αστυνομικοί

ήταν εκεί, μόλις μερικά μέτρα μακριά και ενημερώθηκαν από τον υπάλληλο του πρατηρίου βενζίνης κατ’ ιδίαν και στη συνέχεια τον καταδίωξαν.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι αστυνομικοί που «βρίσκονταν κοντά στο πρατήριο υγρών καυσίμων» ειδοποιήθηκαν από τον υπάλληλο και άρχισαν να καταδιώκουν τον νεαρό, αφού ενημέρωσαν το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο υπάλληλος του πρατηρίου μπαίνει μέσα στο κατάστημα και τους ενημερώνει για ό,τι συνέβη. Οι τέσσερις αστυνομικοί σηκώνονται από τα τραπέζια, βάζουν τον εξοπλισμό τους και φεύγουν για να κυνηγήσουν τον 16χρονο, γνωρίζοντας ποιος ήταν ο δράστης και ότι δεν είχε πληρώσει την βενζίνη που έβαλε στο αγροτικό του όχημα.

Η συνέχεια είναι γνωστή, ο αστυνομικός Φέρεται να υποστήριξε ότι πυροβόλησε, λόγω του κινδύνου που διέτρεχαν οι συνάδελφοί του και ειδικότερα οι αναβάτες της προπορευόμενης μηχανής.

Κατά πληροφορίες, είπε ότι πυροβόλησε «μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό», ενώ για τον δεύτερο πυροβολισμό που έπληξε τον 16χρονο στο κεφάλι, φέρεται να ισχυρίστηκε πως πυροβόλησε «ενστικτωδώς προς τα κάτω, στοχεύοντας στα λάστιχα του αυτοκινήτου», και περιγράφοντας στη συνέχεια τις συνθήκες υπό τις οποίες άνοιξε πυρ, ανέφερε πως η μηχανή στην οποία επέβαινε κινούνταν με ταχύτητα και λόγω του οδοστρώματος είχε συχνές αναπηδήσεις.

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος

Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση δείχνει πως είναι ο 16χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Ειδικότερα, η κατάσταση της υγείας του ανήλικου, που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο, το βράδυ της Δευτέρας που πέρασε δεν παρουσίασε κάποια επιπλοκή και είναι απύρετος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Θεόφιλο Αλεξόπουλο, ο οποίος μίλησε στο OPEN.

Παράλληλα, ο δικηγόρος ανέφερε πως στις 10:00 θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο και τους θεράποντες γιατρούς.

«Σε κάθε περίπτωση είναι εξαιρετικά κρίσιμη» η υγεία του 16χρονου, τόνισε ο κ. Αλεξόπουλος

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΒΙΝΤΕΟ #16ΧΡΟΝΟΣ #ΒΕΝΖΙΝΗ #ΣΦΑΙΡΑ #ΡΟΜΑ #ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα