Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμό εξ επαφής στο κεφάλι δέχθηκε η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε αυτοκίνητο, νεότερα στοιχεία για τη δολοφονία

Τραγικό θάνατο από πυρά με κυνηγητικό όπλο φαίνεται πως βρήκε η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή, μέσα σε αυτοκίνητο, στην περιοχή της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.

Φως στις συνθήκες θανάτου της άτυχης γυναίκας ρίχνουν τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξαν οι Αρχές.

Η γυναίκα φέρεται να δέχθηκε εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο.

Αυτό προκύπτει από τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα στη σορό της γυναίκας, η ηλικία της οποίας είναι περίπου τα 50

έτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος, στη θέση του συνοδηγού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσημα η ταυτοποίηση της σορού, ενώ η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Λευκό όχημα

Το όχημα στο οποίο εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα, είναι χρώματος λευκού και βρέθηκε πίσω από το κτήριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία.

Το όχημα εντόπισε υπάλληλος της Διεύθυνσης Γεωργίας περίπου στις 7:45 το πρωί. Όπως ανέφερε στη Voria.gr, είδε το παρατημένο αυτοκίνητο και αμέσως κάλεσε την αστυνομία καθώς, όπως ο ίδιος σημειώνει, στο συγκεκριμένο σημείο αφήνονται κατά διαστήματα κλεμμένα οχήματα. Όπως εξηγεί, φοβήθηκε για αυτό και δεν πλησίασε περισσότερο και κάλεσε άμεσα την αστυνομία.

Το όπλο του εγκλήματος ακόμη δεν έχει εντοπιστεί με τις έρευνες να συνεχίζονται ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα ήταν γνώριμη των Αρχών.

{https://www.youtube.com/watch?v=4y1WxbCFtyY}

#ΓΥΝΑΙΚΑ #ΝΕΚΡΗ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ #ΚΕΦΑΛΙ #ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ_ΟΠΛΟ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Πυροβολισμό,thessaloniki, pyrovolismo