Θερμό επεισόδιο Πολάκη - Μητσοτάκη στη Βουλή: «Δεν θα μου πεις εσύ για φασισμό» - «Σήκω φύγε από εδώ»

Θερμό επεισόδιο εκτυλίχθηκε πριν από λίγο ανάμεσα στον Αν. Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με βουλευτές της ΝΔ, ο Παύλος Πολάκης έξαλλος με τα όσα ακούστηκαν για εκείνον από το στόμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατευθύνθηκε στα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας και με άγριο ύφος εξαπέλυσε λεκτικά πυρά εναντίον του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ανέφερε χαρακτηριστικά κουνώντας το δάχτυλο του μπροστά στο πρόσωπο του κ. Μητσοτάκη «Θα σου δείξω εγώ. Θα τα πούμε αύριο». Πληροφορίες, μάλιστα, λένε

πως συμπλήρωσε χαρακτηριστικά «Δεν θα μου πεις εσύ για φασισμό».

Σημειώνεται πως όλα αυτά συνέβησαν μετά την τριτολογία των πολιτικών αρχηγών και την κορύφωση της «μάχης» που έχει ξεκινήσει εδώ και ώρα στη Βουλή.

Από την επίσημη ενημέρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στους συνεργάτες του, ο αρχηγός της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά «Άκουγα διάφορα με πολλά σύμφωνα και λιγότερα φωνήεντα. Δεν κατάλαβα. Κάτι είπε περί φασισμού». Η απάντηση, δε, του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν «Σήκω φύγε από εδώ».

Μετά το επεισόδιο ο Π. Πολάκης πήγε στο καφενείο της Βουλής και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον ρώτησαν αν είναι αγχωμένος. Εκείνος απάντησε «Δεν έχω καθόλου άγχος, δεν φοβάμαι κανέναν».

Διαβάστε επίσης:

Όλοι μαζί και ο Πολάκης...χώρια - Μοναχός στα πίσω έδρανα της Βουλής

Keywords
Τυχαία Θέματα