Θάνατος Σήφη Βαλυράκη: Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, τον χτύπησε η προπέλα

Τα χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι φαίνεται πως είναι η αιτία θανάτου, του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή είναι ότι πιθανόν τα τραύματα να προήλθαν από την προπέλα του φουσκωτού σκάφους, όταν ο πρώην υπουργός έπεσε στη θάλασσα, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σήφης Βαλυράκης είχε ένα πολύ σοβαρό χτύπημα στο πρόσωπο, ενώ είχε ακρωτηριαστεί δάχτυλο του αριστερού του χεριού.

Όσον αφορά στον

λόγο που βρέθηκε στη θάλασσα ο πρώην υπουργός, οι Λιμενικές αρχές εκτιμούν ότι είτε γλίστρησε, είτε είχε κάποιο λιποθυμικό επεισόδιο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα, ωστόσο όλα θα φανούν στην ιατροδικαστική εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σήφης Βαληράκης ξεκίνησε χθες το μεσημέρι από το εξοχικό του στην Ερέτρια για να κάνει ψαροτούφεκο. Καθώς όμως καθυστερούσε πολύ, η σύζυγός του ανησύχησε και ειδοποίησε το Λιμενικό.

Μετά από λίγη ώρα βρέθηκε στο φουσκωτό του σκάφος με τη μηχανή αναμμένη, χωρίς κανέναν επιβάτη και λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ βρέθηκε νεκρός ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα