Θανατηφόρο τροχαίο στη Ρόδο, στα Χανιά 48χρονος καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του

Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από θανατηφόρο τροχαίο στη Ρόδο. Αδιανόητη τραγωδία στα Χανιά, νεκρός 48χρονος άνδρας, τον καταπλάκωσε το αυτοκίνητό του. Στη Γλύφα 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, όταν ένα ΙΧ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μοτοσυκλέτα.

Τροχαία δυστυχήματα έγιναν και τις τελευταίες ώρες στη χώρα μας, ενώ στα Χανιά 48χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, καθώς τον καταπλάκωσε το αυτοκίνητό του.

Πιο αναλυτικά, θανατηφόρο

τροχαίο με έναν νεκρό και τέσσερις τραυματίες - ένας εκ των οποίων σοβαρά -, σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής (13/08) στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ρόδου Καλλιθέας, όταν μηχανή μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο.

Στο σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο μετέβησαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και διασωστικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες, ο ένας εκ των οποίων βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη έσπευσε στο σημείο άμεσα προκειμένου να παρακάμψει την κυκλοφορία των οχημάτων και αν διευκολύνει την κίνηση των συνεργείων διάσωσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ροδιακή («rodiaki.gr), αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου αναζητούν αξιοποιώντας στοιχεία και μαρτυρίες τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος και μιας ακόμα τραγωδίας που γράφτηκε στους δρόμους του νησιού.

Φθιώτιδα: Μοιραία βόλτα για 22χρονο με μηχανή

Σκοτώθηκε ο οδηγός και τραυματίστηκε ο φίλος του που ήταν συνεπιβάτης όταν η μηχανή τους συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 10:00΄ το βράδυ της Παρασκευής κοντά στη διασταύρωση της Γλύφας, στον παράδρομο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «lamiareport.gr. οι δύο φίλοι με τη μηχανή κινούταν κανονικά από την Πελασγία για τη Γλύφα, όπου πήγαιναν για τη βραδινή τους έξοδο.

Δυστυχώς, ο 37χρονος οδηγός ενός αυτοκινήτου, που κινούταν στον παράδρομο της εθνικής οδού, προς Αγίους Θοδώρους, διέσχισε κάθετα το δρόμο χωρίς να δει τα παιδιά, με αποτέλεσμα η μηχανή να «καρφωθεί» στο πλάι του αυτοκινήτου.

Από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο 22χρονος οδηγός της μηχανής και τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, ο 21χρονος φίλος του, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «lamiareport.gr ο άτυχος 22χρονος είναι φοιτητής από το Βόλο και είχε έρθει στην Πελασγία να δει τους φίλους του που σπουδάζουν μαζί και ξεκίνησαν να πάνε μια βόλτα στη Γλύφα, αλλά ο θάνατος καραδοκούσε στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής είναι πολύ επικίνδυνο.

Ο 37χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας, που διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου.

Αδιανόητη τραγωδία: Νεκρός 48χρονος στα Χανιά – Τον καταπλάκωσε το αυτοκίνητό του

Με τραγικό τρόπο έχασε σήμερα τη ζωή του ένας 48χρονος στα Χανιά, όταν τον καταπλάκωσε το ίδιο του τo αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «cretapost.gr, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 9 το πρωί όταν ο άτυχος 48χρονος βρισκόταν σε αγροτικό δρόμο σε περιοχή του δήμου Καντάνου Σελίνου στα Χανιά. O 48χρονος είχε σταθμεύσει σε αγροτικό δρόμο το αυτοκίνητό του και είχε κατέβει από το όχημα.

Άγνωστο το πώς, το όχημα ντελαπάρισε και τον καταπλάκωσε, με τον άτυχο άντρα να αφήνει την τελευταία του πνοή. Οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στην περιοχή ξεκίνησαν τις έρευνες για τη διαλεύκανση του περιστατικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα