«Τσαρλατάνοι, να τιμωρηθούν» έξαλλοι με τους γιατρούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος Θεμιστοκλέους και Θεοδωρίδου

Σκληρή απάντηση στους αντιεμβολιαστές και στους γιατρούς «καθοδηγητές» τους έδωσαν Μάριος Θεμιστοκλέους και Μαρία Θεοδωρίδου.

Σχετικά με τις μεγάλες κινητοποιήσεις των αντιεμβολιαστών που διοργανώνονται το τελευταίο διάστημα, ρωτήθηκε η Μαρία Θεοδωρίδου, πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού.

Η κ. Θεοδωρίδου, απάντησε: «Για το θέμα των αντιεμβολιαστών. Με έχουν ρωτήσει σε συνέντευξη τι θα λέγατε σ' αυτούς; Μιλάμε για αντιεμβολιαστές και όχι διστακτικούς. Δεν θα έλεγα τίποτα. Δεν έχουν αυτιά να ακούσουν.

Προσπαθούν πολλοί

να πείσουν κι αυτόν που είναι υπέρ του εμβολιασμού. Τους έχουμε δώσει πάρα πολύ χώρο και αν υπάρξουν συνέπειες από τις συναθροίσεις για τη διαμαρτυρία, πιστεύω ότι κάποιοι θα κατανοήσουν πόσο λάθος ήταν αν βρεθούν στα νοσοκομεία».

«Τσαρλατάνοι, να τιμωρηθούν»

Για τους αντιεμβολιαστές γιατρούς ο Μάριος Θεμιστοκλέους ανέφερε: «Το ένα είναι η συμμετοχή γιατρών και οι «διαφορετικές απόψεις» γιατρών στο αντιεμβολιαστικό κίνημα. Δεν είναι θέμα δημοκρατίας και ελευθερίας. Κάποιος υγειονομικός είναι επιστήμονας, είναι υποχρεωμένος με βάση τη δεοντολογία να ακολουθεί διάφορους κανόνες. Στην ιατρική είναι εύκολο κάποιος τσαρλατάνος σε κάποια δυσκολία να το εκμεταλλευτεί. Δεν έχει κανένα έρεισμα δημοκρατικό δικαίωμα, είναι υποχρέωση να περιθωροποιηθούν και να τους τιμωρήσει η συνετεταγμένη πολιτεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα