Τέμπη: Έκλεισαν ξανά σταθμοί του μετρό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έκλεισαν μέχρι νεοτέρας.

Έκλεισε εκ νέου στις 17:00 σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα καθώς στις 19:00 ακολουθεί νέο συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή, αυτή τη φορά από εργατικά κέντρα, ομοσπονδίες και συνδικάτα.

Κλειστός

είναι και ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» στον οποίο από τις 10 το πρωί οι συρμοί διέρχονται χωρίς να σταματούν.

Το Σύνταγμα είχε ανοίξει στις 15:00 μετά την ολοκλήρωση του φοιτητικού και μαθητικού συλλαλητηρίου που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα στις 12:00.

Αντίστοιχη εικόνα και στη Θεσσαλονίκη με εντολή αστυνομίας, έκλεισαν ξανά στις 18:00 οι σταθμοί του μετρό «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», «Βενιζέλου» και «Σιντριβάνι» στις 18.00.

Οι σταθμοί είχαν κλείσει στις 11:00 λόγω του φοιτητικού και μαθητικού συλλαλητηρίου για τα Τέμπη και άνοιξαν ξανά το μεσημέρι. Μέχρι νεοτέρας, οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να σταματούν στους σταθμούς λόγω του νέου συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη για τα Τέμπη.

#ΤΕΜΠΗ #ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ #ΜΕΤΡΟ #ΣΤΑΘΜΟΙ #ΣΤΑΘΜΟΙ_ΜΕΤΡΟ #ΑΘΗΝΑ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέμπη, Έκλεισαν, Αθήνα, Θεσσαλονίκη,tebi, ekleisan, athina, thessaloniki