Τάσος Ξιαρχό: «Είναι λίγο τρομακτικό... Ένιωθα πολύ άσχημα», η απάντηση της Μαίρης που χλευάστηκε για την εμφάνισή της (βίντεο)

Η Μαίρη - η κοπέλα που πρωταγωνίστησε άθελά της στο χυδαίο βίντεο του Τάσου Ξιαρχό - μίλησε για τη «συγγνώμη» του γνωστού χορογράφου, που προφανώς δεν την κάλυψε

«Είναι λίγο τρομακτικό, λίγο ιδιαίτερο, ακατανόητο», ανέφερε η Μαίρη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως περιέγραψε, «είχαμε βγει για φαγητό και ποτό. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τίποτα»:

Η κοπέλα που είχαμε βγει μαζί ήξερε ποιος είναι… και είδαμε το βίντεο που είχε ανεβάσει που φαινόταν το πρόσωπό μου κανονικά. Ένιωθα πολύ άσχημα. Ήταν και μια

κοπέλα μαζί του, γελούσαν δυνατά, με κοιτούσαν… προφανώς ήταν κοροϊδία» .

Εξήγησε, παράλληλα, πως η «συγγνώμη» του Τάσου Ξιαρχό δεν την καλύπτει, καθώς στην ανάρτησή του ο χορογράφος επικαλέστηκε τον... αυθορμητισμό του, επισημαίνοντας πως δεν «είναι ρατσιστής με το πάχος».

«Δεν θεωρώ ότι με καλύπτει το συγγνώμη που ανέβασε μετά, δεν θεωρώ ότι είναι ειλικρινής», υπογράμμισε η Μαίρη:

Αυτή δεν είναι μια συγγνώμη στην οποία απολογείσαι. Αν ήθελε να απολογηθεί θα μπορούσε να μου στείλει ένα μήνυμα και να απαντήσει σε εμένα. Είναι αστείο για τη δική μου νοημοσύνη και των υπολοίπων ανθρώπων να βάζεις μια δημοσκόπηση και να λες ότι έχουμε όλοι αρνητικές σκέψεις ψηφίστε ναι ή όχι. Αυτό είναι κοροϊδία προς όλους τους ανθρώπους που τον ακολουθούν.

Όσο για το αν θα κινηθεί νομικά , η κοπέλα ξεκαθάρισε πως δεν την ενδιαφέρει να διεκδικήσει κάτι από τον Ξιαρχό:

Δεν θέλω να κινηθώ νομικά ούτε επιδιώκω τη δημοσιότητα. Είσαι δημόσιο πρόσωπο, παίρνεις μια πλατφόρμα και κάνεις τέτοιου είδους κριτική; Γιατί να κάνεις έναν άνθρωπο να φύγει από ένα μαγαζί που περνάει όμορφα με την παρέα του; Δεν έχω να του πω κάτι. Κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη, κοίτα λίγο την καμπούρα σου.

«Έπεσε» το προφίλ του στο Instagram

Τόσο η πρώτη ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό με το χλευαστικό βίντεο, όσο και οι επόμενες, στις οποίες προσπάθησε αποτυχημένα να απολογηθεί - κατηγορώντας παράλληλα εκείνοι που έσπευσαν να κατακρίνουν την ενέργειά του - προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο Instagram, ενώ πολλοί ήταν οι χρήστες που καλούσαν σε μαζική αναφορά του προφίλ του, προκειμένου να καταφέρουν να του το «ρίξουν».

Πλέον το προφίλ του γνωστού influencer έχει «πέσει», χωρίς να είναι ακόμη σαφές το αν το έσβησε ο ίδιος.

«Ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ»

Υπενθυμίζεται πως ο Τάσος Ξιαρχό επιχείρησε να απολογηθεί, αποδίδοντας την κατακριτέα ενέργειά του στον... αυθορμητισμό του.

Το μήνυμά του στο Instagram έχει ως εξής:

Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ. Παρόλα αυτά, δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε, όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο.

Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος. Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές, όμως νομίζω δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα