Τακτικό συνέδριο ΠΑΣΟΚ απαιτεί ο Γερουλάνος

Σε θέση μάχης βρίσκονται άπαντες στο ΠΑΣΟΚ, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Ενιαίου Πολιτικού Κέντρου του κόμματος με θέμα το συνέδριο που προκήρυξε η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά.

Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη και όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί σε συνθήκες έντασης. Ως εκ τούτου κάθε πρόβλεψη για την κατάληξή της είναι, προς ώρας, αδύνατη. Και αυτό γιατί πληθαίνει ο αριθμός των στελεχών που εκφράζουν τις αντιδράσεις τους στην πρόθεση της κ. Γεννηματά

για διεξαγωγή εκτάκτου συνεδρίου χωρίς εκλογή συνέδρων.

Ωστόσο δεν είναι ακόμη σαφές πόσα θα είναι τα στελέχη, από αυτά που θα συμμετέχουν στη σημερινή διαδικασία, που θα εκφράσουν και δημόσια τη διαφωνία τους, όπως έχει πράξει μέχρι στιγμής ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News ένα στέλεχος που θα εμείνει μέχρι τέλους στη θέση του για διεξαγωγή τακτικού συνεδρίου είναι ο Παύλος Γερουλάνος. Ο πρώην υπουργός θα δώσει κανονικά το παρών στη συνεδρίαση και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν πρόκειται να δεχθεί κάτι λιγότερο από αυτό που κατ’ επανάληψη έχει ζητήσει, δηλαδή τακτικό συνέδριο του κόμματος με τήρηση όλων των διαδικασιών που προβλέπονται από το καταστατικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα