ΣΥΡΙΖΑ για δήλωση Κοντοζαμάνη: Αποκτήνωση, τυμβωρυχία και κυβέρνηση εκτός τόπου και χρόνου

Μια αποστροφή του λόγου του Βασίλη Κοντοζαμάνη στη Βουλή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κάνει λόγο για θράσος, αποκτήνωση και τυμβωρυχία ενώ παράλληλα κατηγορεί την κυβέρνηση ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

«Μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη που πανηγυρίζει, ενώ

έχουμε πλέον 100 νεκρούς τη μέρα και ενώ το ΕΣΥ και οι υγειονομικοί τελούν υπό κατάρρευση, σειρά πήρε και ο κ. Κοντοζαμάνης που με θράσος δήλωσε πως «τα έχουμε καταφέρει εξαιρετικά».

Κατανοούμε το λόγο που ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται και δεν παίρνει θέση για τις αθλιότητες. Δεν κατανοούμε όμως πλέον αν πρόκειται μόνο για αποκτήνωση και χυδαία τυμβωρυχία η απλά ή κυβέρνηση είναι τόσο εκτός τόπου και χρόνου και κοροϊδεύει τον κόσμο μήπως και καλύψει τις εγκληματικές της ευθύνες για τη μη ενίσχυση του ΕΣΥ» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τι είπε ο Κοντοζαμάνης

«Το σύστημα υγείας δεν βρίσκεται σε διαδικασία απώλειας ελέγχου. Τα έχουμε καταφέρει εξαιρετικά μέχρι στιγμής. Κανένας συμπολίτης μας δεν έχει μείνει πίσω, επειδή ήμασταν προετοιμασμένοι, καταφέραμε και ανταποκρινόμαστε στις αυξημένες ανάγκες» ανέφερε νωρίτερα ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης απαντώντας σε σειρά επίκαιρων ερωτήσεων στην ολομέλεια της Βουλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα