ΣΥΡΙΖΑ: Έκθετοι Μητσοτάκης-Γεωργιάδης για τις νέες αποκαλύψεις για το πλιάτσικο στον αναπτυξιακό νόμο

Επίθεση κατά των Κυριάκου Μητσοτάκη και Άδωνι Γεωργιάδη για μεθοδεύσεις έγκρισης επένδυσης ύψους 11 εκατ. ευρώ μέσω του αναπτυξιακού νόμου στον βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μαραβέγια εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Μαραβέγια για το «πλιάτσικο στον αναπτυξιακό νόμο» σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας ευθέως τον πρωθυπουργό και τον υπουργό.

Όπως σημειώνει, «σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η εφημερίδα Documento αποκαλύπτει ότι η εταιρεία της συζύγου του βουλευτής της ΝΔ εμφανίζεται να έχει εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση για την αγορά ενός ακινήτου στον Βόλο το οποίο είχε τεθεί σε καθεστώς πλειστηριασμού αντί 1,3 εκατ. ευρώ, χωρίς όμως ένα τέτοιο ποσό να δικαιολογείται από το πόθεν έσχες του βουλευτή και της συζύγου του».

«Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εδώ» αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Όπως σημειώνει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα, η συγκεκριμένη «επένδυση», που υπερβαίνει σε προϋπολογισμό τα 11 εκατ. ευρώ, εντάχθηκε στον οριστικό πίνακα έγκρισης του Αναπτυξιακού Νόμου, χωρίς όμως να έχει τεκμηριωθεί η δυνατότητα χρηματοδότησης του κόστους».

«Είναι προφανές ότι ο βουλευτής της ΝΔ οφείλει να δώσει εξηγήσεις» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επισημαίνει πως «εξίσου προφανές είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης είναι απολύτως έκθετη για τις μεθοδεύσεις έγκρισης της συγκεκριμένης επένδυσης».

«Οι μεθοδεύσεις τους προκαλούν το κοινό αίσθημα και προσβάλλουν την νοημοσύνη των πολιτών που αντιμετωπίζουν πρωτοφανείς δυσκολίες επιβίωσης λόγω της ακρίβειας Μητσοτάκη», καταλήγει η ανακοίνωση.

#ΣΥΡΙΖΑ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΑΔΩΝΙΣ_ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ #ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ_ΝΟΜΟΣ #ΝΔ
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Έκθετοι Μητσοτάκης-Γεωργιάδης,syriza, ekthetoi mitsotakis-georgiadis