Συντετριμμένη η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση: Η συνάντηση λίγο πριν από τη δολοφονία του (βίντεο)

Σοκαρισμένη από την άγρια δολοφονία του αγαπημένου της Τάσου Μπερδέση, με τον οποίο ήταν μαζί εδώ και δυο χρόνια, είναι η σύντροφός του. Τι έδειξε η νεκροτομή.

Το εντυπωσιακό μοντέλο, ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως ο αγαπημένος της δε ζει πια. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί για τελευταία φορά λίγη ώρα πριν τη δολοφονία του.

«Δεν μπορώ να μιλήσω δεν μπορώ να σας πω τίποτα αυτή τη στιγμή. Τον Τάσο τον είδα σήμερα το πρωί. Είπαμε ό, τι λέμε πάντα. Θα πήγαινε στην προπόνησή του, όπως κάθε πρωί. Είμαστε μαζί δυο χρόνια» είπε συγκλονισμένη με το συμβάν η Ελισάβετ

στην εκπομπή T-LIVE.

Μία ημέρα νωρίτερα, η Ελισάβετ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με έντονη κούραση και ατονία και είχε, μάλιστα, ενημερώσει τους followers της με σχετικό story.

{https://youtu.be/xwRiM0TCbz8}

Τι έδειξε η νεκροτομή

H νεκροτομή έδειξε ότι 10 από τις 14 σφαίρες του πολεμικού καλάσνικοφ έπληξαν το σώμα και το κεφάλι του θύματος. Συγκεκριμένα, στην «ατζέντα» της Ασφάλειας, βρίσκεται το τι ακριβώς συνέβη χθες το πρωί, έξω από το προπονητήριο όπου οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στον 39χρονο.

Από εκεί και πέρα, «φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η εύρεση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας, αλλά και οι νέες μαρτυρίες που ενδεχομένως δώσουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πώς στήθηκε η ενέδρα στον πυγμάχο. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο, οι δράστες της δολοφονίας να ήταν τουλάχιστον δύο και να προσέγγισαν τον 39χρονο, γαζώνοντάς τον με καλάσνικοφ, ένα όπλο που τείνει να εξελιχθεί σε όπλο «σφραγίδα» και «ταυτότητα» στα ξεκαθαρίσματα της μαφίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα