Συνολικά 1.117 αιτήσεις για κινητικότητα στο Δημόσιο

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 η περίοδος αιτήσεων του πρώτου κύκλου του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας στο δημόσιο

Οι αιτήσεις πραγματοποιήθηκαν το διάστημα 16 Νοεμβρίου έως και 5 Δεκεμβρίου 2017. Ο 1ος Κύκλος Κινητικότητας περιελάμβανε 801 θέσεις, διαθέσιμες από φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, για Μετάταξη ή Απόσπαση.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας:
•456 Θέσεις διαθέσιμες για Μετάταξη
•345 Θέσεις διαθέσιμες για Απόσπαση
Για τις παραπάνω

θέσεις πραγματοποιήθηκαν συνολικά 1.117 αιτήσεις.
Το επόμενο διάστημα οι φορείς υποδοχής θα εξετάσουν τις παραπάνω αιτήσεις και θα επιλέξουν –βάσει των κριτηρίων του Ν.4440/2016– τους επικρατέστερους.

Οι αιτήσεις του 1ου κύκλου κινητικότητας πραγματοποιήθηκαν το διάστημα 16 Νοεμβρίου έως και 5 Δεκεμβρίου 2017. Κάθε ενδιαφερόμενος για να υποβάλει την αίτηση του, χρησιμοποιούσε τους προσωπικούς του κωδικούς (TAXISnet) για να απόκτηση πρόσβαση στο Μητρώο. Η αίτηση προσυμπληρώνονταν με τα προσωπικά του στοιχεία, τα στοιχεία της υπηρεσιακής του κατάστασης καθώς και τα τυπικά του προσόντα, όπως αυτά είχαν καταγραφεί στο Μητρώο από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Διοικητικού. Κάθε υπάλληλος μπορούσε να δηλώσει περισσότερες από μία θέσεις.
Στη συνέχεια παρουσιάζονται στατιστικά στοιχεία των αιτήσεων που υποβλήθηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα