Συνελήφθη παίκτης του NBA, κυνηγούσε περαστικούς επειδή ήθελε να τους μαχαιρώσει

Παίκτης του NBA, ο Μπεν Γκόρντον συνελήφθη επειδή φέρεται να κυνηγούσε περαστικούς επειδή ήθελε να τους μαχαιρώσει.

Ο μοναδικός rookie στην ιστορία του ΝΒΑ που κέρδισε το βραβείο Sixth Man of the Year, ο Ben Gordon πιάστηκε στη Νέα Υόρκη

να προσπαθεί να μαχαιρώσει ανθρώπους με μια βελόνα ραψίματος. Πρόκειται για άλλη μια δόση στην πρόσφατη κατρακύλα του πρώην αστέρα των Σικάγο Μπουλς, ο οποίος έχει συλληφθεί πολλές φορές τους τελευταίους μήνες.

Ο Γκόρντον, σύμφωνα με το yardbarker, συνελήφθη πρόσφατα στο αεροδρόμιο Λαγκουάρντια επειδή χτύπησε τον 10χρονο γιο του.

Επιπλέον, αργότερα γρονθοκόπησε έναν φρουρό ασφαλείας των McDonalds και κατηγορήθηκε για ξυλοδαρμό για το περιστατικό. Δυστυχώς, ο Γκόρντον είχε άλλο ένα πολύ δημόσιο περιστατικό, καθώς εθεάθη στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης να προσπαθεί να μαχαιρώσει πολίτες.

"Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ και έκτος άνθρωπος της χρονιάς Μπεν Γκόρντον φαίνεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα. Προσπαθεί να μαχαιρώσει ανθρώπους. Το όπλο της επιλογής του; Βελόνες ραπτικής. Αυτή είναι μία από τις βελόνες που λένε ότι χρησιμοποιούσε ο Μπεν. Αυτός είναι ο Μπεν Γκόρντον, ένας 39χρονος πρώην παίκτης του ΝΒΑ, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί έξω από πολυκατοικία στο Χάρλεμ. Η αστυνομία τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Χάρλεμ, όπου προσπάθησε να κάνει μια θρασύτατη απόδραση".

Μαρτυρία μάρτυρα: "Δεν ήξερα τι συμβαίνει. Περνάω και βλέπω τον Μπεν έξω με μια βελόνα ραπτικής να προσπαθεί να μαχαιρώσει ανθρώπους. Δεν ξέρω καν".

2η μαρτυρία μάρτυρα: "8:30 π.μ., πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο. Βλέπω τον Μπεν και σκέφτομαι τι συμβαίνει. Τρέχει με τους μπάτσους πίσω του. Του έκαναν τάκλιν και πήρε βελόνες ραψίματος".

Ο Γκόρντον αποκάλυψε ότι πάσχει από διπολική διαταραχή πριν από μερικά χρόνια και πολλοί συνδέουν την πρόσφατη αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του με την ψυχική του υγεία. Ας ελπίσουμε ότι ο Γκόρντον θα πάρει τη βοήθεια που χρειάζεται και θα σταματήσει να αποτελεί κίνδυνο για τους άλλους και τον εαυτό του.

Ψυχική υγεία στον αθλητισμό

Η πρόσφατη συμπεριφορά του Γκόρντον θα πρέπει να αναζωπυρώσει την πολύ σημαντική συζήτηση για την ψυχική υγεία των αθλητών.

Έχουμε δει πολλά πρόσφατα παραδείγματα αθλητών που συμπεριφέρονται με διάφορα προβλήματα και αυτό είναι εξαιρετικά ανησυχητικό. Επιπλέον, παίκτες του ΝΒΑ όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Πολ Τζορτζ έχουν μιλήσει για την ψυχική υγεία πολλές φορές στο παρελθόν.

Η NBPA θα πρέπει να επινοήσει ένα σύστημα που θα της επιτρέπει να απευθύνεται σε πρώην παίκτες του ΝΒΑ και να τους παρέχει βοήθεια όταν πρόκειται για αυτά τα θέματα. Το όνομα του Γκόρντον βρίσκεται στα βιβλία της ιστορίας του πρωταθλήματος και η σύντομη ακμή του τον είδε να είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς παίκτες του πρωταθλήματος. Ας ελπίσουμε ότι κάποιος θα μπορέσει να προσεγγίσει και να βοηθήσει τον Γκόρντον πριν τα πράγματα χειροτερέψουν.

{https://twitter.com/AuxGod_/status/1600598311345352704?}

#NBA #ΠΑΙΚΤΗΣ #ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ #ΣΥΛΛΗΨΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα