Συνελήφθη Αφγανός στην τσάντα του οποίου βρέθηκαν οκτώ πυροκτοτητές!

Ένας άνδρας, αφγανικής καταγωγής, βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, καθώς το βράδυ του Σαββάτου εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας με μια τσάντα μέσα στην οποία υπήρχαν οκτώ πυροκροτητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αφγανός δεν δίνει απαντήσεις για το πού βρήκε τους πυροκροτητές. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι έχει σχέση με αντιεξουσιαστές, καθώς μετά τη σύλληψή του έγινε ανάρτηση σε ιστοσελίδα του χώρου.

Στην ανάρτηση γίνεται λόγος για «προσαγωγή συντρόφου». Πάντως, δεν είναι σαφές εάν η ανάρτηση αφορά το εν λόγω

άτομο.

Απόφαση για χορήγηση ασύλου είχε εκδοθεί για τον αλλοδαπό με τους πυροκροτητές

Απόφαση για χορήγηση ασύλου σε αίτηση πρώτου βαθμού, από την Υπηρεσία Διεθνούς Προστασίας, έχει εκδοθει για τον αλλοδαπό ο οποίος κρατείται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για κατοχή πυροκροτητών.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο συλληφθείς, ο οποίος δηλώνει Αφγανός, έχει καταγραφεί στο παρελθόν επανειλημμένα από αστυνομικές υπηρεσίες για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, δίνοντας διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας κάθε φορά.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη χθες το βράδυ στην περιοχή του Λυκαβηττού, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, μετά από τηλεφώνημα ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης ο οποίος ανέφερε ότι δεν δεχόταν να πληρώσει τον λογαριασμό.

Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί βρέθηκαν σε σακίδιο που είχε μαζί του οκτώ πυροκροτητές. Η εξέταση του συλληφθέντα συνεχίζεται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα