Συναγερμός στον Ευαγγελισμό: Εκτός εφημερίας η Νευροχειρουργική, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊού

Εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού σε ασθενή που νοσηλευόταν στην Νευροχειρουργική.

Εκτός της σημερινής εφημερίας η Νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, μετά τον εντοπισμό συρροής κρουσμάτων κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 5 ασθενείς που νοσηλεύονταν σε ένα θάλαμο της νευροχειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Μάλιστα, κατά τον έλεγχο προέκυψε πως θετικοί είναι και 6 υγειονομικοί και συγκεκριμένα 2 γιατροί και 4 νοσηλευτές.

Συνολικά, στο νοσοκομείο καταγράφονται 18 κρούσματα του κορονοϊού,

σε διάφορα τμήματα και κλινικές. Κατόπιν αυτών αποφασίστηκε να τεθεί εκτός εφημερίας η νευροχειρουργική κλινική και να μη δέχεται δηλαδή νέους ασθενείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νοσοκομείο Ευαγγελισμός παρότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορονοϊού από την αρχή της επιδημίας και έχει αντιμετωπίσει χιλιάδες περιστατικά κορονοϊού και έχει νοσηλευτεί εκατοντάδες ασθενείς, έχει καταγράψει μικρό αριθμό θετικών κρουσμάτων στο προσωπικό του, αποτέλεσμα όπως αναφέρουν όλοι οι αρμόδιοι, και η διοίκηση αλλά και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, της τήρησης όλων των πρωτοκόλλων και των μέτρων ατομικής προστασίας.

Διαβάστε εδώ για το νέο αρνητικό ρεκόρ θανάτων και διασωληνωμένων

 

Keywords
Τυχαία Θέματα