Συναγερμός στο νοσοκομείο Καρδίτσας: Μεταφέρονται ασθενείς με κορονοϊό στα Τρίκαλα

Ένα πρόβλημα με την παροχή οξυγόνου από το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο Καρδίτσας, έχει ως αποτέλεσμα να μεταφέρονται στα Τρίκαλα ασθενείς με κορονοϊό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου Καρδίτσας:

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, παρουσιάστηκε βλάβη στον μειωτή οξυγόνου του Νοσοκομείου Καρδίτσας.
Για καθαρά προληπτικούς λόγους και με γνώμονα

την ασφάλεια των νοσηλευόμενων συμπολιτών μας, μέχρι να γίνει ο έλεγχος από την τεχνική υπηρεσία μας, 1 ασθενής από τη ΜΕΘ-Covid, 1 από τη ΜΕΘ non Covid και 13 Covid ασθενείς από την Πνευμονολογική Κλινική, μεταφέρθηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ.

Στις 12:30 ολοκληρώθηκε ο επιτόπιος έλεγχος και οι ενέργειες ειδικού κλιμακίου τεχνικών, αποκαταστάθηκε η βλάβη και το σύστημα οξυγόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας λειτουργεί και πάλι κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Καρδίτσα βρίσκεται στο κόκκινο τις τελευταίες μέρες με πολλά κρούσματα γεγονός που έχει οδηγήσει σε αύξηση των εισαγωγών περιστατικών κορονοϊού.

Μέχρι σήμερα πάντως, σημειώνεται ότι το Νοσοκομείο Τρικάλων δείχνει αντοχές σε αυτό το τρίτο κύμα κορονοϊού και ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα