«Συναγερμός» στην ΕΛΑΣ: Πιθανό... ταξίδι στην Ελλάδα «αδελφοποιημένων» οπαδών με ΑΕΚτζήδες και Παναθηναϊκούς

Τα επεισόδια με νεκρό οπαδό της ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια που προκάλεσαν το θάνατο του 22χρονου οπαδού της ΑΕΚ, έχουν ανάψει «φωτιά» στην ΕΛΑΣ υπό το φόβο αντιποίνων με την έλευση οπαδών και από άλλες χώρες.

Η «αδελφοποίηση» μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού

και Ντιναμό Ζάγκρεμπ αλλά και το ότι στο πλευρό των Κροατών βρέθηκαν και Έλληνες χούλιγκαν, εντείνει την ανησυχία για σύμπραξη οπαδών της ΑΕΚ με της Μαρσέιγ (αντίστοιχη αδελφοποίηση) που αντιμετωπίζει αύριο τους «πράσινους» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας σε ένα παιχνίδι που σύμφωνα με την UEFA θα διεξαχθεί κανονικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό μέσα στις επόμενες ώρες να αρχίζουν να φτάνουν στην Αθήνα χούλιγκαν της Μαρσέιγ, και της ιταλικής Λιβόρνο που διατηρούν στενούς δεσμούς με τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Αντίστοιχες πληροφορίες κάνουν λόγο και για έλευση οπαδών της Ζανκτ Πάουλι, αλλά και από την «αντίπερα» όχθη (αυτή του Παναθηναϊκού) φημολογείται πως μπορεί να καταφτάσουν ενισχύσεις με χούλιγκαν της Ρόμα, της Ραπίντ Βιέννης και της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο φόβος για αντίποινα της δολοφονίας είναι μεγάλος και ήδη στην ΕΛΑΣ βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό με σκοπό να αποφευχθεί ένα νέο «μακελειό».

#ΕΛΑΣ #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΑΕΚ #ΟΠΑΔΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Συναγερμός, ΕΛΑΣ, Πιθανό, Ελλάδα, ΑΕΚτζήδες, Παναθηναϊκούς,synagermos, elas, pithano, ellada, aektzides, panathinaikous