Ανάβυσσος: Συγκρούστηκαν μετά από λάθος υπολογισμό ταχύπλοα με 16 άτομα, ηθοποιοί του «Γάμος αλά ελληνικά» οι επιβαίνοντες

Σύγκρουση 2 ταχύπλοων σκαφών με συνολικά 16 επιβαίνοντες σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή Θυμάρι Παλαιάς Φώκαιας κοντά στην Ανάβυσσο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας εκ των επιβαινόντων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των Αρχών, ο τραυματίας μεταφέρεται με ασθενοφόρο όχημα σε νοσοκομείο ενώ οι υπόλοιποι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους και έχουν βγει στη στεριά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα δύο ταχύπλοα επέβαιναν κομπάρσοι για την ταινία «Γάμος αλά ελληνικά», την τρίτη σχετική ταινία της Ελληνοαμερικανίδας, Νία Βαρντάλος.

Τα αίτια της σύγκρουσης παραμένουν

αδιευκρίνιστα. Από τη σύγκρουση έχει τραυματιστεί ελαφρά ένα άτομο που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο. Άλλοι επτά μεταφέρθηκαν για προληπτικές εξετάσεις σε ιατρικό κέντρο.

{https://twitter.com/HCoastGuard/status/1540243102300094464?s=20&t=suUQTgtdiTAa9mRvtb-OLw}

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες. Η πρώτη ταινία «My Big Fat Greek Wedding» κυκλοφόρησε το 2002, ενώ το σίκουελ το 2016.

Πώς έγινε το ατύχημα

Τα δύο ταχύπλοα στα οποία επέβαιναν Έλληνες αλλά και ξένοι ηθοποιοί και τεχνικοί, συγκρούστηκαν στην περιοχή Θυμάρι Παλαιάς Φώκαιας, κοντά στην Ανάβυσσο. Η σύγκρου΄σή τους, είχαν σαν αποτέλεσμα το ένα από τα δύο ταχύπλοα να ανατραπέι και τα 8 άτομα να βρεθούν μαζί με τον πανάκριβο εξοπλισμό τους στη θάλασσα.

Για το ατ΄ύχημα φαίνεται πως ευθύνεται λάθος υπολογισμός στην ταχύτητα και την απόσταση των σκαφών, που τελικά οδήγησε στη σύγκρουση.

Το σκάφος που βρίσκονταν οι ηθοποιοί χτύπησε με το μπροστά αριστερά μέρος του, εκείνο με τους τεχνικούς στο πίσω δεξιά μέρος του, με αποτέλεσμα την ανατροπή του δεύτερου σκάφους.

#ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ #ΤΑΧΥΠΛΟΑ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ #ΤΑΙΝΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Συναγερμός, Ανάβυσσο, Συγκρούστηκαν 2, Γάμος,synagermos, anavysso, sygkroustikan 2, gamos