Συναγερμός στη Βαλτιμόρη: Ένοπλος άνοιξε πυρ, πληροφορίες για νεκρούς και δεκάδες τραυματίες

Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά στη Βαλτιμόρη, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για νεκρούς και τραυματίες.

Κλήση για περιστατικό με πολλούς πυροβολισμούς δέχθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα η αστυνομία της Βαλτιμόρης, στην πολιτεία Μέριλαντ των ΗΠΑ, μετέδωσε το CNN επικαλούμενο εκπρόσωπο της αστυνομίας, ενώ άλλα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι υπάρχουν 4 νεκροί

και 20 τραυματίες.

Οι Αρχές δεν έχουν δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα για τους πυροβολισμούς στο Μπρούκλιν της Βαλτιμόρης, παρά μόνο ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε μέρος που είχαν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 100 άνθρωποι.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Ρεμπέκα Πράιορ του FOX News στη Βαλτιμόρη, ο κόσμος είχε μαζευτεί για τον εορτασμό της Brooklyn Day, πιθανότατα μια τοπική γιορτή. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι οι πυροβολισμοί ήταν ανελέητοι και χωρίς σταματημό.

{https://twitter.com/FOXBaltimore/status/1675426718020935681?s=20}

Το κίνητρο πίσω από το νέο αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ των ΗΠΑ ψάχνουν οι Αρχές, με τις έρευνες να γίνονται σε μια «εκτενή» περιοχή, δηλώνουν αξιωματούχοι που βρίσκονται εκεί.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, τουλάχιστον 2 άνθρωποι είναι νεκροί – κάποιοι κάνουν λόγο για 4 – και οι τραυματίες «αγγίζουν» τους 30, εκ των οποίων οι 3 είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

{https://twitter.com/BaltimorePolice/status/1675386580440162305?s=20}

Σε νέα ενημέρωση μέχρι τώρα δύο νεαροί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των μαζικών πυροβολισμών που σημειώθηκαν τα μεσάνυχτα της Κυριακής σε συγκρότημα κατοικιών στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ. Πρόκειται για μία 18χρονη που σκοτώθηκε επιτόπου, ενώ ο θάνατος ενός 20χρονου διαπιστώθηκε κατά τη διακομιδή του σε τοπικό νοσοκομείο.

Οι τραυματίες ανέρχονται σε 39, με τρεις εξ αυτών να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

#ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ #ΕΝΟΠΛΗ_ΕΠΙΘΕΣΗ #ΝΕΚΡΟΙ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα