Θρίλερ στον Έβρο: Συνελήφθη Τούρκος στις Καστανιές

Ένα θρίλερ εξελίσεται αυτή την ώρα στον Έβρο με την σύλληψη Τούρκου πολίτη. Ήδη στο φυλάκιο των Καστανεών όπου κρατείται ο Τούρκος, έφτασε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας Πασχάλης Συριτούδης, προκειμένου να εξετάσει ο ίδιος την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ένα Τούρκο έχουν συλλάβει Έλληνες στρατιωτικοί στην περιοχή του φυλακίου 1 στις Καστανιές. Σύμφωνα πληροφορίες πρόκειται για άτομο το οποίο έφερε πολιτική ταυτότητα και παραμένει κρατούμενο.

O δήμαρχος της Ανδριανούπολης Recep Gürkan δήλωσε ότι πρόκειται εργάτη

του Δήμου Αδριανούπολης, ονόματι Μουσά Αλερίκ (Musa Alerik) ο οποίος συνελήφθη γιατί πέρασε κατά λάθος τα σύνορα, οπως μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ. Ο δήμαρχος δήλωσε, επίσης, ότι θα κάνουν όλα όσα είναι απαραίτητα για να απελευθερωθεί ο εργάτης που κρατείται.

Ο συλληφθείς πάντως φέρεται να δήλωσε ότι φέρει την ιδιότητα του αγρότη.

Η περιοχή της σύλληψης είναι ίδια με την περιοχή όπου συνέλαβαν τους δύο Έλληνες στρατιωτικοί από Τούρκους. Στην αρχή υπήρχε η πληροφορία ότι ο συλληφθείς είναι στρατιωτικός αλλά προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο συλληφθείς δηλώνει αγρότης ο οποίος εκτελούσε εργασίες στο χωράφι του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνθρωπος που συνελήφθη οδηγούσε αγροτικό όχημα και παρότι του έκαναν σήμα να σταματήσει, τόσο Έλληνες στρατιώτες όσο και συνοριοφύλακες, εκείνος άλλαξε κατεύθυνση και επιχείρησε να περάσει τα σύνορα.

Ο Τούρκος πολίτης κρατείται στο στρατιωτικό φυλάκιο της περιοχής και στο σημείο σπεύδουν υψηλόβαθμα στελέχη τόσο του στρατού όσο και της αστυνομίας, προκειμένου να ενημερωθούν και να χειριστούν παράλληλα το συγκεκριμένο θέμα.

Αυτός είναι ο Τούρκος που συνελήφθη στον Έβρο από Έλληνες στρατιώτες.

Η είδηση της σύλληψης του Τούρκου πολίτη στις Καστανιές του Έβρου, κάνει τον γύρο των τουρκικών μέσων ενημέρωσης που έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα το όνομα και τη φωτογραφία του συλληφθέντα. Πρόκειται για τον Μουσά Αλερίκ.

Γνωστό έγινε πριν από λίγο ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά κυβερνητικές πηγές δεν συνδέουν την επίσκεψη στον πρωθυπουργό με την σύλληψη του Τούρκου πολίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα