Συλλήψεις για "μαϊμού" - προϊόντα στην Κρήτη

Εξιχνιάστηκαν δέκα υποθέσεις κλοπών και τρεις απόπειρες κλοπής που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου Έλληνα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 25χρονος, από τις 2-4-2018 έως τις 9-6-2018 είχε διαπράξει κλοπές, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, και ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας σχεδόν 15.000 ευρώ.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία εξιχνίασε ακόμη δύο υποθέσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής, που διέπραξε σε οχήματα στο Ηράκλειο

26χρονος Έλληνα. Συγκεκριμένα, από τις 8-7-2016 έως και τις 17-10-2016 διέπραξε δύο κλοπές και μία απόπειρα κλοπής σε σταθμευμένα οχήματα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα απροσδιόριστης χρηματικής αξίας. Ο 26χρονος βρίσκεται ήδη σε σωφρονιστικό κατάστημα έχοντας καταδικαστεί για ακόμη 15 κλοπές εκείνη την περίοδο.

Τέλος, χθες το βράδυ συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου 58χρονος επιχειρηματίας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί σημάτων, διότι κατά τη διάρκεια ελέγχου στο κατάστημα του, σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νόμιμης εταιρείας, διαπιστώθηκε ότι εμπορευόταν προϊόντα, τα οποία ήταν απομίμηση επώνυμης εταιρείας.

Τα προϊόντα κατασχέθηκαν και σήμερα ο 58χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα