Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για τον θάνατο βρέφους στην Πάτρα, του έκαναν ανάνηψη επί μία ώρα

Νεότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες που βρήκε τον θάνατο το βρέφος στην Πάτρα βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας. Τι δηλώνει ο διοικητής του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε.

Συγκλονίζουν οι νεότερες πληροφορίες αναφορικά με τον θάνατο του 6,5 μηνών βρέφους σήμερα, Πέμπτη, στην Πάτρα.

Ο διοικητής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων, Παύλος Αθανασόπουλος, μιλώντας στο thebest.gr, σημείωσε πως η γυναίκα που επρόκειτο

να βαφτίσει το κοριτσάκι κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το μωρό ήταν ήδη νεκρό όταν έφτασε στο νοσοκομείο και παρότι έγιναν επανειλημμένες προσπάθειες ανάνηψης, δεν κατέστη δυνατό να σωθεί η ζωή του.

Συγκεκριμένα ο κ. Αθανασόπουλος ενημέρωσε πως οι γιατροί προσπαθούν να το επαναφέρουν στη ζωή επί μία ώρα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Στη συνέχεια το βρέφος διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Όπως είπε ο ίδιος, η μικρή είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν καθώς είχε παρουσιάσει σπασμούς.

«Παρέμεινε για δέκα ημέρες στο νοσοκομείο κάνοντας πληθώρα εξετάσεων χωρίς να βρεθεί κάτι. Ο νευρολόγος προληπτικά το είχε βάλει σε μια αγωγή προφυλακτική και να το βλέπει σε τακτά χρονικά διαστήματα, όταν πήρε εξιτήριο. Το τελευταίο ραντεβού τους ήταν στις 21 Ιανουαρίου αλλά δεν το έφεραν. Αυτό είναι το ιστορικό του. Φαίνεται από κάποια παθολογικά αίτια προήλθε ο θάνατος, δεν ήταν δηλαδή εμφανής κάποια κακοποίηση, δεν υπήρχε κάποια ίωση ή κάποια λοίμωξη στο παιδί, αλλά ο ιατροδικαστής θα μας δώσει τα αποτελέσματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα